Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan dühös rám a volt főnököm?

Jogosan dühös rám a volt főnököm?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb cégnél dolgoztam próbaidő alatt, és pénteken felmondtam mert jövő hét kedden lejárt volna a három hónapos próbaidő.

Kaptam egy jobb ajánlatot amit ismerős ajánlott, kedvezőbb munkarendben de kb azonos fizetéssel emiatt döntöttem a váltás mellett.

Péntek reggel munkakezdes előtt bementem a főnököm irodájába és mondtam neki hogy a mai az utolsó munkanapom és írásban leadtam a felmondasomat amit üvöltve fogadott.

Ordított velem hogy mit képzelek magamról két és fél hónapig mennyi energia volt engem betanitani, idő stb és hogy milyen önző vagyok meg adjam le a munkaeszkotoket és takarodjak a szeme előttről.

Ez normális?

2023. dec. 3. 19:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%

Nem.

Persze érthető, hogy negatívan érintette, de cégvezetőként tudni kellene az ilyet kezelnie.

2023. dec. 3. 20:01
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális ahogy viselkedett, de azért te is szólhattál volna előbb, hogy legyen ideje gondolkodni hogy kit rakjon be helyetted.
2023. dec. 3. 20:06
 3/24 anonim ***** válasza:
99%
Dehat a probaido alatt azonnal felmonhat mindket fel.
2023. dec. 3. 20:09
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Valoszinuleg keves a munkaero kapacitasa es a minosege is sz*r a dolgozoknak, kis/kozep vallalkozas, szoval ezert voltal fontos. Egy nagyvallalkozasnal szepen kezet raztok es kesz, megoldjak ideiglenesen 1 hetig, plane most amikor mindenki munkahelyet valt/valtott a gyonyoru 6 honapos probaido miatt.
2023. dec. 3. 20:12
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon sokan ezt csinálják sajnos. De nem jogos. A próbaidő azért van, hogy mindketten megtapasztaljátok, megy e együtt a munka.
2023. dec. 3. 20:14
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos a dühe. Egy gyökér.
2023. dec. 3. 20:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Próbaidő alatt nincs se felmondási idő, se indoklás, se oda se vissza, de valószínű már megvolt a decemberi beosztás.

Ettől függetlenül bunkó volt.

2023. dec. 3. 20:16
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

A próbaidő az próbaidő, fordítva is ugyan úgy megtörténhet a dolog. A munkavállalónak sokszor rosszabb mivel egyik napról a másikra fizetés nélkül marad.

Az hogy nem örül neki oké, de ha valaki elkezdne üvöltözni akkor aznap sem dolgoznék mert minek.

2023. dec. 3. 20:28
 9/24 anonim ***** válasza:
29%
Indoklás nélkül ! Mondjuk én még bele is rúgtam volna főnökbe .
2023. dec. 3. 20:30
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű számított volna rád a próbaidő után, de ezt egy intelligens ember nem így kezeli.
2023. dec. 3. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!