Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon jogosan vagyok dühös?

Vajon jogosan vagyok dühös?

Figyelt kérdés

Egy kis városban élek ahol egy gyorsétteremben dolgozom.

A munka morál valami förtelem. Például van aki 2-3 hétre elment beteg szabadság címszó alatt nyaralni, vissza jött és ugyan úgy dolgozhatott.

Én szeretnék elmenni vásárolni, táppénz alatt mert egyedül élek, de azért vigyázzak, mert mi lesz ha meglátnak.

Ezt egy kicsit képmutatásnak tartom.

Meg ami még rendkívül bosszantó ebben a helyben, hogy nem az jut előre aki dolgozik, hanem aki benyalja magát!

Hihetetlenül gusztustalan!

Ma voltam másik munkát nézni, de végig aggódtam nehogy meglássanak, mert a jelenlegi helyemen még nem mondtam fel..ugyanakkor az új helyen meg még nem biztos a pozícióm.

De lassan kedzek arra a pontra jutni, hogy nem érdekel. És gondoljanak amit akarnak!

tegnapelőtt 20:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
63%

Mindenhol az jut előrébb aki benyal :)

Arról meg nem a munka társaid tehetnek, hogy ők valamit mernek, te meg nem.

Értelem szerűen nem fair! De ez a való élet.

tegnapelőtt 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Honnan tudod, hogy aki 2-3 hét táppénzre ment, az igazából nyaralni volt? Talán reklámozta?🤔
tegnapelőtt 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Üdv a való életben!
tegnapelőtt 20:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen,kitette facebookra képek formájában.
tegnapelőtt 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
4: Egész biztos, hogy betegállományban volt, és nem csak te értettél félre valamit? Ha igen, akkor miért nem jelentetted a főnöknek?
tegnapelőtt 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos, azt tudom mondani, hogy eddig akárhol dolgoztam ez volt. Sajnálom. Remélem te nagyobb szerencsével jársz.
tegnapelőtt 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez vigasztal, a mi cégünknél mindenki szabadsággal egyenértékűnek kezeli a táppénzt és le se szarja a vezetőség, nem kell hozzá benyalnod se magadat. :DDDD
tegnapelőtt 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

Ha sikerül munkát váltani akkor gratulálok és sok sikert hozzá!

Viszont ha esetleg nem akkor kezdj el te is benyalni mert szerintem már te is rájöttél, hogy ott az kell ahhoz hogy elérd amit akarsz, alkalmazkodj! Sajnos ez máshol is így van

tegnapelőtt 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

9 munkahelyem volt életemben, mindenhol ez ment valamilyen formában.

Nem véletlenül lettem EV. Szerencsére ebben amiben tevékenykedem nincs ilyen.

tegnapelőtt 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Le lehet pontozni az 5-ösömet, pedig szerintem jogos a kérdésem. Ha nekem egy utált kollégám beteget jelentene, és megtudnám, hogy közben nyaral, akkor első dolgom lenne jelenteni a főnöknek. Pláne ha miatta plusz munkáznom vagy túlóráznom is kell.
tegnapelőtt 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!