Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol tudnék dolgozni középfokú...

Hol tudnék dolgozni középfokú végzettséggel, ahol nők vannak?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen mindegy, a nők szemében nem vagy férfi középfokú végzettséggel
tegnapelőtt 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

Ha középfokú végzettséged van, és olyan munkát keresel, ahol több női kollégával dolgozhatsz, számos területet érdemes átgondolni, hiszen a munkahelyek nemcsak a szakterülettől, hanem a munkahelyi kultúrától is függnek. Íme néhány javaslat, ahol nagy eséllyel nők is dolgoznak, és ahol középfokú végzettséggel el tudsz helyezkedni:

Egészségügy: Az egészségügyi szektorban, mint ápoló, recepciós, adminisztrátor vagy szociális munkás, jellemzően sok nő dolgozik.

Szépségipar: A fodrászat, kozmetika, körömszalonok és wellness központok mind olyan helyek, ahol sok nő dolgozik. Itt adminisztratív vagy egyéb támogató munkakörben is dolgozhatsz.

Kereskedelem: A kiskereskedelem, mint boltvezetés, értékesítő, pénztáros vagy ügyfélszolgálat is gyakori terület, ahol nők is dolgoznak. Ha szereted a vásárlókkal való munkát, ez egy ideális lehetőség.

Irodai munka, Vendéglátás

Kreatív iparágak: Ha érdekel a divat, fotózás, grafikai tervezés vagy más kreatív iparág, itt is számos női kollégával dolgozhatsz, és egy középfokú végzettséggel el lehet kezdeni, különösen, ha gyakorlati tapasztalatokat is szerzel.

Bár az, hogy nők dolgoznak egy adott munkahelyen, nem mindig garantált, hogy minden munkakörben többségük lesz, a fenti területeken valószínűbb, hogy nőkkel is találkozhatsz a kollégák között. Az is fontos, hogy a munkahelyi kultúra és légkör is befolyásolja, hogy mennyire alakítható a munkahelyed környezetében a kapcsolat a kollégákkal.

remélem segítettem mester

tegnapelőtt 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Btw nem rosszindulatból írtam, én mester végzettséggel sem vagyok férfi a szemükben :D
tegnapelőtt 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Köszönjük a választ mesterséges intelligencia!
tegnapelőtt 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd
tegnapelőtt 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb bárhol, gyár, egyszerűbb irodai munkák, vendéglátás, kereskedelem. De ha ilyen nők után loholó zaklató fura arc vagy, sehol nem fognak sokáig megtűrni.
tegnapelőtt 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!