Milyen év végi jutalmat kaptok munkahelyen?
Figyelt kérdés
Mi karácsonyi pénzt ami 130-140 euró.. ez Németországba. Ami szerintem kevés na m1nov. 10. 15:23
1/16 anonim válasza:
Külön jutalmat nem kaptunk, csak a 13. havi bért.
2/16 anonim válasza:
Semmit.
Szerintem örüljön akinek van munkahelye.
4/16 anonim válasza:
Már a kiváltságos csókosok se kapnak. Letudják egy oklevvéllel. 😂
7/16 anonim válasza:
Tavaly 200 ezer nettót kaptak a kollégák. Én semmit mert új voltam még. Remélem legalább ennyit most én is kapok.
8/16 anonim válasza:
Nagy ajándékkosarat,nagy gyümölcskosarat és kb a havi bérem 1/3-át borítékban,és szívből jövő köszönetnyilvánítást az egész éves munkámért.És elégedett vagyok!
10/16 anonim válasza:
Én saját költség, energia és szabadidő terhére egy plusz estét kapok, amin kötelező részt vennem és pluszban bámulhatom a kétszínű kollégáimat táplálkozás, folytatólagos képmutatás közben. Magyarországon az ilyen tivornyákat hétköznapi nevén "csapatépítőnek" hívják. A hátam közepén egy púp hasznosabb lenne, mint ilyen értelmetlen f@szsággal időt tölteni, de jópofát kell vágnom hozzá, mert nincs választásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!