Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradjak itt dolgozni, ha a...

Maradjak itt dolgozni, ha a munkatársaim nem kedvelnek?

Figyelt kérdés

2 éve dolgozom itt fuvarszervezőként, és leépítés van a cégnél. Összesen 13 sofőr van, és ketten vagyunk diszpécserek. Kettőnkből csak az egyikünk maradhat, és a vezetőség névtelenül megszavaztatta a sofőrökkel, hogy kivel szeretnének inkább dolgozni, és az eredmény elkeserítő volt: 11-2 szavazattal alul maradtam. Csakhogy a kolléga ezután felmondott, hogy az enyém legyen a munka, mert ő úgyis jövőre külföldre megy.

Nagyon csalódott vagyok a szavazás miatt, nem gondoltam, hogy ennyire nem szeretnek velem dolgozni.

nov. 8. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből én nem azt vonnám le, hogy ENNYIRE nem szeretnek, csak hogy a másikat valamiért jobban. De simán ellennének mindkettőtökkel, ha nem lennének választási helyzetbe kényszerítve.
nov. 8. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ez esetben nem maradnék. De mindenképpen, elgondolkoznék ezen, hogy miért nem szeretnek. Szerinted mi lehet oka?
nov. 8. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a másik kolléga már jóval régebben itt dolgozott és ezért szavaztak mellette.

Én, ha maradnék, akkor megkérdezném a sofőröket, hogy miben kéne változnom ahhoz, hogy jobban kedveljenek. Ha őszintén elmondják és úgy érzed, hogy azokban a dolgokban tudsz idomulni hozzájuk, akkor megér egy próbát.

nov. 8. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is összehívnám a sofőröket, hogy mi a probléma!?
nov. 8. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem maradnék. A közeg ahol nem szeretnek az számodra toxikus, de legalábbis nincs jó hatással a lelki egészségre. Na meg a tudat, hogy nekik is velem kell dolgozniuk. Lépnék ha lehet.
nov. 8. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy már előbb is írták, ez az eredmény nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem szeretnek. Jelentheti azt is, hogy a másik kollégával gördülékenyebben mentek a dolgok. Vagy ő már régebben ott dolgozott és simán lojalitásnól szavaztak rá.

Ha már eldöntött dolog, hogy a kolléga elmegy, szerintem vesd fel a főnöknek, hogy szintén névtelenül kérdezze meg a sofőröket, miben kellene változtatnod, hogy jobban menjenek a dolgok.

Másik oldala a dolognak, hogy ezentúl kettőtök munkáját egyedül fogod végezni, nem biztos, hogy az neked olyan jó lesz. Én azt mondom, hogy pusztán csak a szavazás eredménye miatt ne mondj fel, de kezdj el nézelődni másik munka után.

nov. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!