Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyemen azt mondják...

Munkahelyemen azt mondják alkoholt iszok munka közben, pedig nem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vonaton dolgozok, rendszeresen használom a kézfertőtlenítőt, emiatt a hátam mögött kibeszélnek alkohol szagom van, piás vagyok.

Igen wczés után amilyen tisztak a magyar vonatokon a wcék szoktam tenni a kezemre.

Csak egyik se szemembe, hanem hátam mögött árulkodnak.

Ilyenkor mit lehet tenni?

nov. 8. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt, hogy bizonyítsák be, hozzanak egy szondát és te megfújod, ami nyilván kimutatja, hogy nem ittál semmit.
nov. 8. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg, hogy boldogan megfújod azt a qrva szondát. Így, ezzel a kifejezéssel.
nov. 8. 12:29
 3/11 A kérdező kommentje:

Csak nem nekem mondják, hanem mások mondják, hogy mások érezték rajtam az alkoholszagot.

Tehát nem a vezetőségnek, nem a főnökségnek. Hanem egymás közt.

Amikor nincs víz a vonat wcjében, wczek, igen szoktam utána tenni kézfértőtlenítőt. Ez miatt megy a pletyka. Közben munkakezdés előtt szonda van mindig.

nov. 8. 12:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Csak annak szóltak akik engem tanított be, mentoromnak, hogy szóljanak rám emiatt.

Tehát én nem tudok emiatt szólni nekik. Csak érezték rajtam.

nov. 8. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Álj eléjük, hogy hallottad, hogy miket beszélnek rólad és közöld az igazat, majd mond, hogy ha nem hiszik, akkor itt helyben megfújod a szondát.
nov. 8. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Figyu, én is vasutas voltam (fszt) szóval ismerem a munkakörülményeket, de én odaállnék azok elé, akik a pletykát terjesztik és megmondanám, hogy MOST lehet elmondani, hogy mi a probléma és együtt megbeszéljük. Fújnék és szondát is, persze, aztán pedig elküldeném őket oda, tudod... Ez a másik háta mögött pletykálás, ráadásul alaptalanul annyira undorító.
nov. 8. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
24%

Basszus cseréld már le az alkoholos kézfertőtlenítőd alkoholmentesre!

Kovid idején vágni lehetett volna a piaszagot, olyan büdös volt a kézfertőtlenítő. Ezek után nem csoda, ha rosszra gondolnak.

Keress másikat a saját érdekedben légyszi!

nov. 8. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Szondával tudod bizonyítani.
nov. 8. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Tipp: amikor kollégák közt vagy, látványosan fertőtlenítsd a kezed.
nov. 8. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
"Hallottam, miket terjesztetek a hátam mögött. Nem gondoltam volna, hogy annyira igénytelenek vagytok, hogy a retkes kezetekkel fogjátok meg a farkatokat, aztán meg a tökös-húgyos kezetekkel végig a vonatot, és a kézfertőtlenítőt annyira nem ismeritek, hogy benézitek kisüstinek"
nov. 9. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!