Holnap kezdek a munkahelyemen és nagyon izgulok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a baj ,hogy nagyon szorongó típus vagyok,és most szó szerint rettegek. Elég csendes személyiség vagyok, és általában meghúzódom a háttérben. Tehát nálam a beilleszkedés nem olyan egyszerű. Próbálok változni, de ez nem megy egyik napról a másikra. Szeretnék dolgozni, és örülök is ennek a lehetőségnek, de nagyon félek hogy nem tudok beilleszkedni vagy attól,hogy nem leszek elég jó és megbánják,hogy engem választottak...és még millió ilyen kérdés van a fejemben. Nagyon rossz ez a szorongás és félelem.2023. ápr. 17. 18:51
1/10 anonim válasza:
Majd elmúlik, én is ilyen vagyok, de pár hónap után maximálisan beilleszkedtem.
2/10 anonim válasza:
A szorongasodat amugy kezelteted? Ha nem, miert nem? Ha igen, szolj az orvosodnak hogy nem jo a gyogyszer.
3/10 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz nemrég kezdtem el járni. De gyógyszert nem szedek.
2023. ápr. 17. 19:23
4/10 anonim válasza:
Gyógyszer csak nagyon súlyos esetekben kell, amikor már valaki nem tud kimenni az utcára se.
Nyugi, a kollégák segítenek.
5/10 anonim válasza:
Én mindig azzal nyugtattam magam,hogy az ott lévő kollégák is voltak kezdők, akik szintén nem tudták,hogy merre van az előre. Az első hetekben senki sem keni-vágja a dolgokat. Nem lesz semmi gond, biztos lesz melletted valaki,aki körbevezet, megmutatja mit kell csinálni , bemutat a többieknek stb. Ha hívnak a kollégák ebédelni, kávézni, menj velük, ismerkedjetek :)
6/10 anonim válasza:
Ha valaki feszultebb/szorongosabb azt nehez leplezni egy interjun, szoval valoszinuleg k
Lattak rajtad es tudjak hogy nem te leszel a tarsasag kozepe, es azert vettek fel mert igy is megfelelsz nekik. Tehat szimpatikus voltal nekik, azert vagy ott ahol! Erre gondolj ha elkapna a parazas! Ez adhat egy kis onbizalmat
A beilleszkedesen se kattogj, nemfeltetlen jobb egy nagyszaju paraszt mint egy visszahuzodo
8/10 A kérdező kommentje:
Sikerült beilleszkednem.
2023. júl. 19. 12:21
9/10 anonim válasza:
Akkor gratulálunk, jól csináltad!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. júl. 19. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!