👏 Mennyi a gyerek tartás díj 1 gyermekre? Mert apuka havi 20eft szándékozik adni.. Amit én keveslek . Azt mondta a bíróság sem fog többet ítélni, mert úgy csinálja ne legyen munkahelye,vagy inkább haza is jön.
Ha haza jön.. Igazából az édesanyjához jön akinek ugye albérletet fizetnek..ő és a további 3 gyermeke dobja össze az anyukajuknak az albérletre. Szóval ő oda jár haza.. És ha csak azért is haza költözne, hogy ne legyen munka helye.. És ez által kevesebbet fizessen.
Így nem tudok vagyoni nyomozás indítani.. A méreg drága ruháit meg nyilván el tüntetni, ha egyáltalán azt alapul vennék.
Ha minimálbérres akkor kiről belül mennyi a gyerek tartás díj.
Én őszinte leszek.. 50eft szeretnék.
De nagyon sok ismerős azt mondja ez esélytelen 1 gyerekre,még hogyha igazolja is munkahelyét.
Van olyan barátja aki 2 gyermekére fizet 40eft bírósági ítélet szerint.
És most ő ezzel jön nekem.
Szemét egy alak, mint kolléganőm ex férje, megcsinálni könnyű, utána legalább anyagilag segítené :(
Az is inkább feketén dolgozik, csak fizetni ne kelljen.
7/7 te miről beszélsz.. Vicces vagy..
És ilyen kommentett nem kért senki.. Tudsz valamit rólunk?
Meg áll az ember esze 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!