Adóbevallás. Le csúsztam félek Hogy megbüntetnek. Ebben az évben dolgoztam. Két munkahelyen ahol jelenleg dolgozom nem vagyok bejelntve. Csak alkalmiban. Hogy csinaljam Így meg? Mit irjak bele
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 22:08
1/4 anonim válasza:
holnap beadhatod - 20 a határidő és ha az ünnepnap, akkor az utána következő első munkanap. Ami bejelentett, alkalmi, bármi azt írod be.
2/4 A kérdező kommentje:
De milyen papír kell nekem. Ehez? Vagy hova kell irnom? Van forma nyomtatvány?
2018. máj. 21. 22:33
4/4 anonim válasza:
Amit ebben az évben keresel, azután jövőre kell adóbevallást beadnod. Ha tavaly dolgoztál, volt bejelentett állásod, akkor jó eséllyel az adóhivatal megcsinálta helyetted az adóbevallást, tavaly óta ugyanis ők csinálják. Ha nem volt, akkor nem kell adóbevallás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!