Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkával tudnék legaláb...

Milyen munkával tudnék legalább 300 ezer forintot keresni havonta?

Figyelt kérdés
Csak irodai tapasztalatom van és egy sima érettségim, pár nyelven beszélek alapfokon, írásban talán enyhe középfok. A fizikai kondíciómnál csak a pszichés rosszabb, rettentően szorongó, szociális fóbiás vagyok, így emberek között rosszul teljesítek.

nov. 5. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Én Győrben dolgoztam 2 éve gyárban, és 200-220 nettót kerestem 3 műszakkal, mert Borsodból jöttem. Azóta Győr megyei vagyok, és szerintem a helyieknek többet adnak, meg emeltek is. Mondjuk én akkor dolgoztam egy rövid ideig gyárban, aztán ennyi.

Amúgy nem opció kimenni külföldre? Ha nem járnék egyetemre, én már rég kimentem volna. Főleg, hogy nyelveket is beszélsz.

nov. 5. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
10~ Ha esetleg igazat mondasz és nem kamus módon hencegni akarsz, akkor legalább tanácsokat is vagy helyeket megoszthatnál itt.
nov. 5. 10:54
 13/16 anonim ***** válasza:
15%
Bár hiszek abban, hogy nem mindenkinek sorsa ilyen fizetést elérni. De na, hasznosan is lehetne itt élni.
nov. 5. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
17%
#12: Milyen tanácsokat, milyen helyeket...? Mi vagyok én, Szent Margit?
nov. 5. 11:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, álló munka nem opció, mivel 1 óra főzés után is szakad le a derekam, mint írtam, fizikailag is rottyon vagyok, így sor mellett az első szünetre kidőlnék. 1 napot dolgoztam raktárban, 2 fájdalomcsillapítóval bírtam csak ki a 6 órát. Szóval szívás.
nov. 5. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Végzettséget ne igényeljen, komoly nyelvtudást ne igényeljen, emberekkel egy szót se kelljen beszélni, de fizikai sem lehet, mert azt sem bírod ja és ne is minimálbért fizessen. Bocs, de ilyen munka nem létezik, valamelyik bajodat kénytelen leszel kezeltetni vagy tanulni jobb lehetőségekért.
nov. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!