Milyen munkával tudnék legalább 300 ezer forintot keresni havonta?
Figyelt kérdés
Csak irodai tapasztalatom van és egy sima érettségim, pár nyelven beszélek alapfokon, írásban talán enyhe középfok. A fizikai kondíciómnál csak a pszichés rosszabb, rettentően szorongó, szociális fóbiás vagyok, így emberek között rosszul teljesítek.nov. 5. 00:06
2/16 anonim válasza:
Én gyári melósként nettó 400 körül viszek haza + ingyen bérlet + havi 30 ezer a szép kártyára. Egy hónapot dolgoztam irodában, mert logisztikus végzettségem van, de az elég is volt egy életre. Előbb lennék kukás is, mint mégegyszer annyi rosszindulatú, pletykás nővel összezárva 8 órán keresztül.
3/16 anonim válasza:
Budapesten bármelyikkel, itt ennyiért zárom is be a hirdetést, pedig nincs komoly végzettségem. 5 évvel ezelőtt kerestem utoljára ennyit. Borsodban meg mérnök diplomával kb, gondolom. Szóval talán nem mindegy, merre laksz.
4/16 anonim válasza:
(A fizikait is nézd meg, nem csak konkrét fizikai van)
300 alatt már senki sem keres a cégnél
Mávot is megnézheted, ha vidéki vagy
5/16 anonim válasza:
Így elég szar, hogy az előnyöd, hogy beszélsz nyelveket, de amúgy meg nem bírod ha beszélni kell.
7/16 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy milyennel nem lehet ma legalább ennyit megkeresni. A legtrágyább gyárban, egy betanított munkás, ha látják rajta, hogy valamennyire fejlődőképes akkor megkeres ennyit. Embert alig találni csak a szimpla bérminimumért. A gereblyéző önkormányzati dolgozók, akik nem vállalnak maszekot, meg feketén alkalmazott mezőgazdasági munkások keresnek ezalatt, limitált Nyesen lévők, meg esetleg a semmihez nem értő raktárosok É-K Magyarországon
8/16 anonim válasza:
Gyári meló. A nőkre nem szoktak fizikailag megterhelő munkákat osztani általában.
10/16 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen képesítéseim vannak és vezető szoftverfejlesztőként dolgozom, bruttó 1,8 milliós fizetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!