Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkával tudnék legaláb...

Milyen munkával tudnék legalább 300 ezer forintot keresni havonta?

Figyelt kérdés
Csak irodai tapasztalatom van és egy sima érettségim, pár nyelven beszélek alapfokon, írásban talán enyhe középfok. A fizikai kondíciómnál csak a pszichés rosszabb, rettentően szorongó, szociális fóbiás vagyok, így emberek között rosszul teljesítek.

nov. 5. 00:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%

Szöszmötölő-pepecselő?

[link]

nov. 5. 02:19
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Én gyári melósként nettó 400 körül viszek haza + ingyen bérlet + havi 30 ezer a szép kártyára. Egy hónapot dolgoztam irodában, mert logisztikus végzettségem van, de az elég is volt egy életre. Előbb lennék kukás is, mint mégegyszer annyi rosszindulatú, pletykás nővel összezárva 8 órán keresztül.
nov. 5. 03:37
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Budapesten bármelyikkel, itt ennyiért zárom is be a hirdetést, pedig nincs komoly végzettségem. 5 évvel ezelőtt kerestem utoljára ennyit. Borsodban meg mérnök diplomával kb, gondolom. Szóval talán nem mindegy, merre laksz.
nov. 5. 05:30
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

[link]

(A fizikait is nézd meg, nem csak konkrét fizikai van)

300 alatt már senki sem keres a cégnél

Mávot is megnézheted, ha vidéki vagy

nov. 5. 05:50
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Így elég szar, hogy az előnyöd, hogy beszélsz nyelveket, de amúgy meg nem bírod ha beszélni kell.
nov. 5. 05:53
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Gyári
nov. 5. 07:01
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Inkább az a kérdés, hogy milyennel nem lehet ma legalább ennyit megkeresni. A legtrágyább gyárban, egy betanított munkás, ha látják rajta, hogy valamennyire fejlődőképes akkor megkeres ennyit. Embert alig találni csak a szimpla bérminimumért. A gereblyéző önkormányzati dolgozók, akik nem vállalnak maszekot, meg feketén alkalmazott mezőgazdasági munkások keresnek ezalatt, limitált Nyesen lévők, meg esetleg a semmihez nem értő raktárosok É-K Magyarországon
nov. 5. 08:30
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Gyári meló. A nőkre nem szoktak fizikailag megterhelő munkákat osztani általában.
nov. 5. 08:54
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Kb már szinte bárhol.
nov. 5. 09:03
 10/16 anonim ***** válasza:
29%
Nekem ugyanilyen képesítéseim vannak és vezető szoftverfejlesztőként dolgozom, bruttó 1,8 milliós fizetésért.
nov. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!