Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Merjek itt dolgozni? Nehéz?

Merjek itt dolgozni? Nehéz?

Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy Németországban ( jelenleg is itt élek). El mennék minijobot vállalni a Lidl központi raktárban mint kommisszios.. jelenleg is hasonló a fő munkahelyem. Csak nem tudom mennyire lenne nehéz? Az még is teljesen más. Kicsit visszatartó. Van itt aki ilyen üzlet raktárba dolgozik?

nov. 4. 23:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért akarok mert idén csak 5000 euró pluszt költöttem a kelleténél... Vissza akarom szerezni
nov. 7. 00:15
 12/12 anonim ***** válasza:

4 vagyok

6osnak üzenem

És ezt fent le írtad? Mert azt hiszem sehol sem olvastam el... szóval? Az én problémám mert le írtam egy olyan választ ami neked nem tetszik? Akkor meg minek írsz ki kérdést? Menjél, dolgozz, senkit sem fog érdekelni ha beledöglesz is a melóIDBA...

Legközelebb ha kérdést írsz ki akkor azt is tüntesd fel a leírásnál, mikor mit csináltál, mennyi ideig voltál itt vagy ott, nehigy is valaki egy olyan választ írjin le ami neked nem fog tetszeni

nov. 7. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!