Mit tegyek, hogy ne szorongjak és el merjek menni a szakmámban dolgozni?
Ápolónőként végeztem és utána szereztem fogászati asszisztens szakmát, de eddig még csak gyárban dolgoztam mert ott egymagam elvagyok, csinálom a dolgom.
A szakmáimban nem tudom megállni a helyem úgy érzem mert gondot okoz a kapcsolatteremtés, nem vagyok egy mosolygós típus és szorongok, ha emberek között vagyok, nem tudok nyitni senki felé. Valahogy tudnék ezen javítani? Zavar, hogy kevesebb munkával zgyanannyit vagy többet is kereshetnék.
De fent áll már alsós korom óta, szenvedve csináltam végig az összes sulit, végigsírtam sok éjszakát miattuk.
Jártam már pszichológushoz iskolás koromban, de nem javult, inkább csak egyre rosszabb .
Önfejlesztő könyvek esetleg?
De ha már olyan régen fentáll, akkor miért nem valami elvonulós szakmát valasztottál, miért egy olyat ahol emberekkel kell dolgoznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!