Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Merjek itt dolgozni? Nehéz?

Merjek itt dolgozni? Nehéz?

Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy Németországban ( jelenleg is itt élek). El mennék minijobot vállalni a Lidl központi raktárban mint kommisszios.. jelenleg is hasonló a fő munkahelyem. Csak nem tudom mennyire lenne nehéz? Az még is teljesen más. Kicsit visszatartó. Van itt aki ilyen üzlet raktárba dolgozik?

nov. 4. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%

Szöszmötölő-pepecselő?

[link]

nov. 5. 02:19
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
nemide :D soz
nov. 5. 02:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lassú vagy, nehéz lenne. Ami fizikailag nehéz az gondolom max ha 12-es pakk tejet, zsák lisztet meg ilyesmiket kell emelni, de tekintve hogy egy rakás 150 centis nő is dolgozik raktárakban, szerintem nem a világ legnehezebb munkája azért.
nov. 5. 05:37
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nem éri meg minijobot vállalnod muvel abból a kapott fizuból meg veszed max 1 napi reggelid és volt nincs... kezdjél el teilzeit vagy ha van rá lehetőség akkor vollzeit na azokból a fizzkból pár fokkal könnyeb megélni, ezt elhiheted. Meg ha egy kicsit több pénzt szeretnél, feketén is lehet melózni de nem eri meg
nov. 5. 06:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De ha most is komissiózó vagy, akkor tudod milyen meló. Ha a kérdés arra irányult, hogy a Lidli ismeretlen német városban található adott raktára, és raktári területe milyen, akkor az ott dolgozókat kell felkutatni.
nov. 5. 07:18
 6/12 A kérdező kommentje:
4. Az én egy heti kajám 50 euró 🤣 miről beszélsz? 500 euró az albérlet fele nekem . A nettóm meg 1600 euró
nov. 5. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi ebben a nagy dilemma. Időd van csinálni, kipróbálod, ha bejön, akkor folytatod, ha nem akkor meg otthagyod és ugyanott vagy, csak egy tapasztalattal gazdagabban.

Mit számít, hogy másnak könnyű vagy nehéz? Neked kell, hogy megfeleljen.

nov. 5. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
1600 Euro? 😮 Pontosan ezért hagytam ott Németországot... Szerintem gondolkozz el Ausztriában, itt jóval könnyebb megélni külföldiként, mint ott. 13 és 14 havi fizu, olcsóbb albérletek, ráadásul itt simán kiadják külföldieknek is, nem problémáznak rajta! Az 1600 Eurót meg már bármelyik munkával megkeresed, ettől már csak felfele van. Jugo kollégám is németből jött át és ő is mindig mondja, mennyivel könnyebb itt..
nov. 6. 09:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó.. de nekem van félretett pénzem. Illetve a fizetésem felét mindig simán félretudom rakni albi mellett is.. szóval nem vagyok rákényszerűlve a 13-14 havi fizura
nov. 6. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért akarsz minijobozni, mert, vagy többet akarsz félretenni vagy szeretnél többet költeni magadra, ezért írtam, hogy érdemes elgondolkozni Ausztrián, mert itt sok helyen olcsóbban jön ki az albi és a fizetések is jobbak. Gondolom komissziózás az három műszakban megy, egy ilyen helyen 1800-2000 a nettó Ausztriában plusz mint írtam, ezt kétszer egy évben duplán kapod és máris nem kell filóznod a minijobbon... Ha meg esetleg hétvégén is van meló, akkor meg még több a pénz.
nov. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!