Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit illik fel venni egy...

Mit illik fel venni egy csapat építőre?

Figyelt kérdés
Menni fogok a műszakommal csapat építőre. Szerintetek mit érdemes vagy illik felvenni? Kis buli lesz. Inkább alkalmi vagy valami egyszerű ruha? Szoknyás ruhákat nem szeretem.

#csapat #buliii
tegnap 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Én tudjam, hogy hová mentek, milyen jellegű a meló, anyagilag hogy állsz, mi lesz a program, kefélni is fognak,...?
tegnap 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Sosem öltöztem ki ezekre a baromságokra. Farmer-póló.
ma 01:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ti jártok egyáltalán ezekre a baromságokra? Köszönöm szépen,még a szabadidőben is a pofájukat bámulni. Vegyél fel egy poncsót
ma 03:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Szegény!...

A találkozó helyszíne nem mindegy - és többnyire ez határozza meg az öltözék jellegét.

Teljesen más a szituáció, ha egy bisztróban találkoztok, mint ha egy ötcsillagos szálloda aulájában vagy egy nívós étteremben. Az ötcsillagos szálloda aulájából nem tiltanak ki, ha oda nem illő öltözékben állítasz be, de ki fog nézni a személyzet és az aulában várakozó szállóvendégek többsége. A bisztró a maga szürkeségében elbír minden olyan öltözéket, amely nem megbotránkoztató szinten öltöztet alul, - a Vénusz dombot nyomokban fedő egy szál falevelet, bikini vonalat ignoráló tangát vélhetően ott sem kultiválják.

Kerülöm az ilyen szinten értelmetlen "eseményeket", de ha már muszáj menned,...

ma 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!