Mások elott miert mindig ugy válaszol a főnök mint egy hülyének?
Fiktiv pelda hogy egyszeru legyen
Példa kérdés: bélyegezhetem ezt is?
Es erre neem azt mondja egyszeruen, hogy igen vagy nem, hanem hülyének nezve mintha a s.ggébol rángatott volna elő, hogy ugyan miert ne lehetne, vagy minek kéne azt is?
Meg igy kommunikál.
Erre emelt hangon a gusztustalan stílusátol elmagyarázom neki hogy pl baromira nem mindegy iktatasos ellenjegyzéses e vagy nem bemegy e a felsőbb vezetésre vagy akármi es ki kell fejtenem a kérdést ujra részletesen mire megvilágosodik, aztán gondolkodik meg vakarja a fejét hogy átgondolandó valoban és rájön hogy mi a kérdés tartalma.
Ismetlem fiktív pelda mert tul bonyolult lenne konkrétan a szaknait leírni.
A lényeg hogy ugy beszél mint egy kutyával mások előtt hülyének nézve lekezelve!
Egy ki.baszott faék egyszer igen vagy nem helyett, állandoan belevisz ilyen személyeskedéseket a kommunikációba!
Gyűlölóm már hogy képtelen egy értelmes egyezetetesre beszélgetésre hogy ne vigyen bele sértéseket.
Fel kéne képelni is de ugye nem tehetem. Meg lehet az se segitene ilyeneken.
Ilyen esetekben mik lehetnek azok a kommunikacios trükkök vagy manipulacios technikák hogy mások elott ő jöjjön ki baromnak, és ne én azzal hogy hulyének nézve mer velem pofázni?
Hatalom fitoktatás
Ettől érzi valakinek magát, de amúgy csak egy nyomorult, megkeseredett ember
De szeretném ha ezt ugy azok is látnák akik pl szem fültanúi ezeknek.
Mivel a szakmai részébe nem látnak bele et miatt hajlamosak igy külsősök azt is hinni hogy en vagyok a hülye. Ha kvázi lehülyéz.
Olyan is volt hogy hibázott ezért mentem hozzá, de szeliden kértem csak egy másik táblázatot(nem kezdtem el hibákra ravilagítani hibaztatninsemmi!), erre mikor ott állt vki ugy kezdte a választ, hogy "jaj mit csinaltál?!"
Igy a masiknak az jön le mintha en b.sztam volna el!
Aztán persze kuldott újat.
Olyan trükközéseket tanulnék mint pl ha beszúrnék olyanokat hogy nem ezt kerdeztem, vagy látom nem érted elmondom mégegyszer vagy akármi hasonló bullshitek jól jönnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!