Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért játssza azt egy főnök,...

Miért játssza azt egy főnök, hogy hülyének néz?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy olyan stílusban és olyanokat mond, mintha teljesen hülyének nézne.

Miért viselkedik így valaki és hogy érdemes lereagálni?

2016. febr. 3. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mondanál példát?
2016. febr. 3. 18:47
 2/12 A kérdező kommentje:

PL. "látom nem világos ezt hogy kell megoldani" pedig a megoldás jó, ő meg nem tudhatja, mert nem ért hozzá

vagy

kamuzgat, nagyokat mond, de olyanokat, amikről már abban a pillanatban számomra egyértelmű, hogy nem igaz

2016. febr. 3. 18:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Szóval olyan kicsit mintha "túfőnökösködné" magát.
2016. febr. 3. 18:54
 4/12 A kérdező kommentje:
túlfőnökösködné
2016. febr. 3. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
micsoda problémák...
2016. febr. 3. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Sima szemétkedés ebben ne keress logikát szerintem :D az én főnököm sokkal rosszabb :D
2016. febr. 3. 18:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez alapján úgy tűnik, hogy a saját inkompetenciáját igyekszik leplezni. Gyakori.
2016. febr. 3. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi főnökünk is ilyen.

Keres valakit aki tud hegeszteni, mert ő nem tud. Aztán odamegy okoskodni, hogy te úgy tartsa, több áramot adjon, stb.

2016. febr. 3. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszik, mikor bent van az ügyfél és előtte játsza magát, mintha értené mi van és mondja folyamatosan mit csináljak, hogy "igen, úgy, most azt most ezt" közben fogalma sincs róla mit csinálok, meg hogy azt hogyan kéne :D mi sírva röhögünk a hülyén ne görcsölj rajta, az emberek kevés százaléka képes kezelni a "hatalmat"
2016. febr. 3. 19:05
 10/12 A kérdező kommentje:

7

nekem is így tűnik

de miért esik nehezére pl. felvállalni azt, hogy van olyan terület amihez ő nem ért? attól ő nem lenne kevésbé főnök, sőt pont hogy nagyot nőne a szememben.

ehelyett úgy viselkedik, mintha csak azért alkalmazna valakit egy feladatra, mert neki nem fér bele az idejébe és nem azért mert az nem az ő területe

2016. febr. 3. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!