Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emiatt felmondhatok azonnali...

Emiatt felmondhatok azonnali hatállyal?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg hogy szeptember hónapra kevesebb munkabért kaptam mint ami a szerződésemben szerepel. Én ezt elsőre észre se vettem, nem olyan nagy összegről van szó (kb. 20 ezer forint). Eltelt 2 hét is a fizetés után, mire leesett valami nem stimmel. Rákérdeztem az illetékesnél hogy miért kaptam kevesebb bért, azt a választ kaptam hogy 1 napomat fizetetlen távollétnek írták be a munkaidő rögzítők. A vezetőimnek küldtek erről tájékoztatást havi záráskor hogy volt egy ilyen napom, de nekem senki nem szólt egy szót se! Azon a napon egyébként szabadságon voltam, amit ki is írtam a tömbbe és le lett adva vezetőm által. A munkaidő rögzítést napi szinten végzik, gondolom aznap nem csekkoltam, vezetőmet se tudták elérni mert nem dolgozott és beírták fizetetlen távollétnek. Később meg arra se vették a fáradságot hogy kijavítsák szabadságra, de a leginkább felháborító hogy annyit nem bírtak megkérdezni hogy "aznap hol voltál te h***egyerek"! Egyszer már előfordult hasonló eset, de abból anyagi károm nem származott, csak fél évvel később derült ki, hogy olyan napomra amikor kártyát otthon hagytam és papír alapon "csekkoltam" szabadságot írtak.
tegnap 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Máshol is ez megy, ezért néztük meg mindig alaposan párommal a papírt, mert mindig volt valami félreszámolás, írás.
tegnap 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Meg a bérpapírt el kell olvasni.

Utólag korrekcióznak. Vagy ennyire szabadulnál a helytől?

tegnap 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!