SOS! Erre hivatkozva felmondhatok azonnali hatállyal? Ha nem, milyen lehetőségek vannak azonnali hatályú felmondásra?
Alapvetően tök okom van felmondani a mostani munkahelyemen, szóval nem csak ez, de ez a legjelentőségteljesebb.
Tudom, minden munkahelyen van stressz, de itt konkrétan elviselhetetlenek az elvárások, minimális pénzért, az emberek mind bunkók és egyszerűen rosszul vagyok már a helytől. Eddig nagyon kellett a pénz és nem volt más lehetőség, viszont most lett így szeretnék azonnali hatállyal felmondani.
Múlt héten pánikrohamot kaptam az összes munkatársam előtt, mert már annyira kikészített a hely. Ezelőtt még sosem volt egyébként pánikrohamom, depresszióval kezeltek, de már szinte több éve tünetmentes vagyok. (gyógyszert sem szedek) A roham miatt viszont vissza kellett mennem a volt dokimhoz, gyógyszert nem adott, de van egy friss papírom arról, hogy ismétlődő depresszióm van (egyébként a doki is azt javasolta, hogy egy ilyen környezetből minél előbb meneküljek)
Mentális állapot rosszabbodásra vagy valami hasonlóra hivatkozva felmondhatok azonnali hatállyal?
És ha nem, van bármilyen lehetőség rá hogy valahogy azonnali hatállyal mondjak fel?
Egyébként, ha nem engedik el a felmondási időt valószínűleg a doki kiír táppénzre, de kényelmesebb lenne azonnal felmondani.
ha ennyire szar a helyzet, akkor fizetés után nem mész még a környékükre sem. munkahely pipa.
Aztán lesz, ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!