Betegseg eseten felmondhatok e azonnali hatallyal?
Figyelt kérdés
Mar nem vagyok probaidos. Ezert gondoltam a betegsegemre hivatkozva felmondok2024. máj. 2. 07:22
1/11 anonim válasza:
Felmondhatsz, kérdés, hogy elfogadják-e. De ha munkavégzést nehezítő bajod van, akkor talán el.
2/11 anonim válasza:
Rendes felmondást nem kell indokolni, ha határozatlan a szerződés.
3/11 anonim válasza:
Felmondani, bármikor felmondhatsz. Az más kérdés, hogy elfogadják-e azonnali hatállyal.
4/11 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni, kevés a részlet.
De közös megegyezéssel bármi lehet.
5/11 anonim válasza:
Na én jól benéztem, bocsi. Az azonnali hatály nem rendes felmondás.
6/11 anonim válasza:
Beszélj az üzemorvossal, ha ő alkalmatlannak talál a munkára, az elég jó alap.
7/11 anonim válasza:
Ha tudod is bizonyítani a betegséged és olyan jellegű, ami miatt nem tudod ellátni a feladatodat, akkor igen.
Ha nem, akkor le kell dolgozni a felmondási időt, ha ragaszkodnak hozzá.
8/11 anonim válasza:
Baràtom térdműtét utàn járt így,egészsègügyi okokból kifolyólag közös megegyezéssel lett vège a szerződésènek,nem kellett ledolgoznia a felmondási időt.
9/11 anonim válasza:
Ha nem mennek bele, max elmész táppénzre.
10/11 anonim válasza:
Ismerek egy nénit,ő már nyugdíjas korba lépett, de még egy darabig ott dolgozott, de aztán oda került egy mézesmázaskodós sunyi szemű néni, nem pont vele egy irodába, de sokszor összefutottak, nagyon nem bírta már elviselni, másoktól is hallotta az információkat, hogy egész nap bennük van az ideg, mert folyton mesterkedik a háttérben, szóval az elején említett néni egyszercsak fogta, és szó nélkül nem_ment be másnap dolgozni. És akkor kapott egy ilyen megrovást, és azzal fogadták el a kilépését, hogy "oké,hogy föl akar mondani,de azt konkrétan közölnie kellett volna, nem úgy másnap nem szól,csak nem jön be."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!