Pensum : meghirdetett állás feltételei mások ez gyakori náluk ?
Nyilván a kérdés azokhoz szól, akik dolgoztak már velük
(EFO) : dolgozom egy közv.cég által pár hónapja ott sosincs olyan gond ne az lenne, amire jelentkezem. Ha x helyen van a munka mondjuk 8-16ig úgy is van.
Pensumnál másodszor jelentkezem alkalmi munkára, fel is hívnak hogy majd adott cég keres, aztán amikor ők hívnak teljesen másik napra akarnak és nem annyi órában ahogy az a hirdetésben szerepel. Első alkalommal úgy voltam vele oké előfordul az ilyesmi, de másodszor már kezdem úgy érezni velük mégsem kéne szerződnöm. Olvasok jót és rosszat is róluk, tehát az alapján nehéz eldönteni ez folyamatosan probléma és inkább engedjem el az általuk kínált alkalmi munkákat vagy csak pont én futottam bele ebbe.
Köszi ha dolgoztál velük és leírnád a tapasztalatodat vagy akár más közvetítő ajánlása is jó lehet ( Bp.). leltár, árufeltöltő, ruházati kisegítő területeken
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!