Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van ilyen kollégátok, aki...

Van ilyen kollégátok, aki folyton szerepelni akar és fontoskodik?

Figyelt kérdés

Igazából édesapám gyakran mesél nekem arról ő hogyan él a munkahelyen, és egyre jobban azt érzem, hogy amit ő láthat, az teljesen más, ami a valóság.

Állítása szerint őt mindenki szereti, feltűnően köszön mindenkinek a munkahelyén, az ő nevét mindenki tudja, kiveszi mások kezéből a munkát, ő a legjobb szakember.

Ha névnapja, születésnapja van megünnepelteti magát, szerinte ez a szokás, bár ezt nem mindenki csinálja elmondás szerint.

Na már most ez nem mindenkinek tetszik, így folyton összetűzésbe kerül valakivel.

És utána ő arra hivatkozik, hogy biztosan ez azért van, mert ő népszerű és jó szakember.

Szerintetek mi az egészséges határ?Hol lehet meghúzni?

Ez már toomuch, amit csinál, vagy a ti melóhelyeteken ez normális, vagy inkább bolondnak nézik az ilyen embereket?

okt. 30. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van sajnos. Egy nő. Baromi idegesítő, a főnökén kívül mindenki kerüli, mint a leprást.
okt. 30. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenhol van olyan aki azt hiszi O a legjobb szakember és a többi ember munkája egy kalap szart sem ér. Hát igen.. én is kerülöm őket. Egyébként ok a leghangosabban is. Meg a leglátványosabbak is.. ah idegesitőek.
okt. 30. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen munkatárs szerencsére nem volt, "cserébe" van ilyen közeli rokon - eléggé sok tud lenni.
okt. 30. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hála istennek nincs, de más jelleggel idegesítő kolléga akad (lusta, hazudós, szarkavaró). De pl. mostanában voltam esküvőn, ahol volt karaoke, és 10 számból 3-at ugyanaz az emberke énekelt és folyton tobzódott, hogy akar kérni dalt. És lett volna még, aki akart volna énekelni, de nagyon látványosan exhibicionista volt az illető, aki nagyon el van csöppenve attól, hogy önmaga szerint milyen jó előadó. Na, ő a munkában ilyesmi lehet.
okt. 30. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy egészséges önbizalom adag azért szükséges hogy jól érezze magát az ember..a haveroknak szoktak beszólogatni.. szerintem ha nyitott és érdeklődő az pozitívum. Ha ismeri a mértéket, tudja a határait az jó dolog..
okt. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!