Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol nincs jutalom prémium...

Ahol nincs jutalom prémium cafi előrelépés fejlődés béremelés jó munkakörülmények, ahol tényleg semmi nincs, ott mi biztosítja a megmaradáshoz szükséges motivációt?

Figyelt kérdés
okt. 30. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha neked az a pokol, akkor meg finnyássággal szemben. És akkor... hát igen. Ahhoz, hogy luxi körülmények között dolgozhass, kellenek olyan képességek és keresett tudás. Az meg bizony az adott illetőnek a sara, kiv. ha fogyatékos vagy mondjuk 14 éves kora óta a rákos anyja helyett neveli a 3 kisöccsét.
okt. 30. 14:43
 12/19 A kérdező kommentje:

"kellenek olyan képességek és keresett tudás. Az meg bizony az adott illetőnek a sara, "

HÁT MÁR BOCSÁNAT de a KÉPESSÉGEK megléte / nem léte az mégis hogy lehet az illető sara azt elárulod, Hm? az nem egészen véletlenül veleszületett és vagy van vagy NINCS??? hm? mint ahogy azt se lehet felróni senkinek hogy nem jól rajzol nincs zenei füle-- van akinek van, van akinek nincs mert így született!! azért álljon már meg a menet!!

Miért nem lettél olimpiai bajnok? mondjuk mert nincsenek meg a veleszületett képességeid hozzá?

okt. 30. 14:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért, mert egyrészt lehet azokon fejleszteni, másrészt ha bizonyos keresett képességek nincsnek meg, akkor meg jön az, hogy tudást (és leginkább gyakorlati tudást) szerezzen az illető - és van, amikor a szorgalom és a keresett! tudás az felül tudja írni azt, hogy nem feltétlen azonnal fogékony vmire az illető. Az meg nettó kamu, hogy csak akkor lehet jól fizető állásod és kellemes munkakörnyezeted, ha olimpiai bajnok vagy. Sokféle munka létezik sokféle skillsettel. És nemcsak festés meg éneklés létezik.

Persze, örömmel lehet abban dagonyázni, hogy "én nem tehetek semmiről, nekem nincs fizetős "képességem", igaz, letettem 2 alibi egyetemet, mé nem adnak nekem zsíros állást.

okt. 30. 14:52
 14/19 A kérdező kommentje:

" igaz, letettem 2 alibi egyetemet, "

3-at...

okt. 30. 14:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az még jobb... ha gyakorlati tudást nem adott. Vagy rosszul választott az illető, vagy ilyen tipik alibi cuccok (nekem is volt ismerősöm, aki elment filmesztétikára meg néprajzra, hogy addig is eltartanak a szüleim legalább).
okt. 30. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
motiváció az, hogy 5 percre van. munkaidőben foglalkozhatok mással is. így van az, hogy munkaidő alatt építettem egy vállalkozást.
okt. 30. 17:49
 17/19 A kérdező kommentje:

"motiváció az, hogy 5 percre van. munkaidőben foglalkozhatok mással is"

És ha az enyém nincs 5 percre (hanem 2x 1 óra a közlekedés) és munkaidőben semmivel se tudok foglalkozni ami privát akkor mi a motiváció?

okt. 30. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
A túlélési ösztön.
okt. 30. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Szégyenérzet - a közvetlen környezetben élők előtt.
okt. 30. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!