Miről lehet felismerni, ha valaki nem őszínte, hanem csak nyalizásból barátkozik velem?
Figyelt kérdés
okt. 30. 10:30
1/13 kürtőskalácska válasza:
Pl az érdeklődési köre eltér a tiédtől de hirtelen mindent tud arról a témáról,hogy tudjon veled beszélgetni.
Mondjuk a nyalizást érezni kell egyszerűen van valami amiből a legtöbb ember megérzi.
2/13 anonim válasza:
Nálam ez egy teljesen tudat alatti érzés szokott lenni, vagy megbízhatónak érzek valakit, vagy nem. Hiába jópofizik valaki, ha nem érzem megbízhatónak, akkor nem fogok vele megosztani privát dolgokat. És ez a megérzésem még sosem tévedett. Te nem szoktál ilyet érezni?
4/13 anonim válasza:
Miből gondolod hogy eleve nem azért szeretne veled barátkozni az illető, mert őszintén érdekled, kedvel téged, hanem nyalizásból? Érdekében állna neked nyalizni? Miért?
Vagy azt gondolod magadról, hogy nem vagy kedvelheto?
5/13 anonim válasza:
Az, hogy nyalizzon neked valaki, annak okanak is kell lennie. Pl en orvostanhallgato vagyok, sok nalam tarsadalmilag "alacsonyabb szinten levo baratot" szereztem, amig egyetemre jartam... aztan par evig abbahagytam az orvosit es akkor szembesultem vele, hogy ki az, aki igazi barat. Raadasul elmentem futarkent stb. ilyen aljamunkakba dolgozni es meglattam a nyaligepek valodi arcat. Igen, fontos a valodi eletbol vett tapasztalat. De ha mucsarocsogei elado vagy pl, akkor max a Marineni fog neked nyalizni a szomszedbol, hatha kap arkedvezmenyt vagy viszel neki haza pl kenyeret. Szoval reszben intuicio, reszben pedig racionalisan is vegiggondolhatod, kinek milyen erdeke fuzodhet hozzad.
6/13 anonim válasza:
Amúgy vannak olyanok, akik nem valódi hátsó szándék miatt "nyaliznak" valakinek, hanem csak azért, mert szeretnék, hogy elfogadják vagy észrevegyék őket. Lehet, hogy kevés az önbizalmuk, stb.
7/13 anonim válasza:
Hirtelen érdekelni kezdi valami, ami téged érdekel, amiben ügyed vagy, gyanúsan sokat dicsér.
8/13 anonim válasza:
Nagyon jellemző, ha kajáról, esetleg látszatra potya dologról van szó, akkor ő ott van, "segít"...
9/13 anonim válasza:
Gondolkozz el azon szerintem, hogy miért érné meg az adott illetőnek, hogy neked nyaljon. Tudsz nyújtani bármit neki? Ha nem, akkor tuti, hogy őszintén barátkozni szeretne.
10/13 anonim válasza:
A kérdező véleményét meg nem fogjuk megtudni, mert 9 válasz óta nem nézett rá a kérdésére
... 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!