Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vidéki kisvárosban mennyire...

Vidéki kisvárosban mennyire lehet megélni tetoválóként?

Figyelt kérdés

10 év után teljesen beleuntam a szakmámba. Sosem szerettem igazán, csak szülői nyomásra végeztem el, utána benne ragadtam. Eljutottam arra a pontra, hogy kitanulok valami újat és a tetoválások mindig is érdekeltek. Maga a tetoválás és a készítése is. Arra gondoltam, hogy elvégzek egy tetováló (majd sminktetováló, utána testékszeres) képzést, és megpróbálok ebben dologzni.

Egy vidéki kisvárosban élek, kb 20 kilométerre van a megyeszékhely, az én városom kb 25 ezer fős lakosú.

Mekkora esély van arra, hogy csak a tetoválásból (plusz később sminktetoválásból, testékszerezésből) meg tudok majd élni? Mármint persze a kiadásaimtól is függ, ez egyértelmű. De szerintetek ebből össze lehet szedni annyit, hogy kiváltsam vele a fizetésem (kb 300 nettó)?

okt. 29. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Csak ha nagyon jó vagy.

Van olyan pár hazai mester, akikhez más földrészekről is eljönnek!

Hozzád miért is mennék át, akár a szomszéd városból is?

- Nyertél versenyt?

- Ismert tanárod volt?

- Láthatóak a munkáid újságokban, celebeken?

okt. 29. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Hát kell egy elég jó ügyfélkör ahhoz, hogy meg tudj élni belőle. Először csak olcsón vállalva tudsz gyakorolgatni, és ha elégedettek a munkáddal, akkor ajánlani is fognak, majd előbb-utóbb árat is emelhetsz, de ez egy hosszú folyamat. Illetve sajnos sok a kókler tetkós, és inkább kifizetik a drágább, de jól bevált tetoválókat, mivel egy életre magukon hordják a mintát, amiért fizettek.
okt. 29. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha jó árakkal dolgozol, minimális a bérleti díj (üzlethelyiség kell, otthon a garázsban nem dolgozhatsz), tudsz jó minőségü festéket olcsón beszerezni. Ami a legfontosabb: élethü a tetkó (pl egy pók a nyakra legyen olyan, mintha tényleg mászna az illetőn) akkor nyert ügyed van. Ha vállalsz takarást, akkor azzal is sokat tudsz fogni, mert majd hozzád megy vissza a vendég, nem az előző tetoválóhoz.
okt. 29. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Ne már, még egy jómunkásember aki majd nyomul mindenhol hogy tetovájjá, tetovájjá te is mert éhenhalok. Áhh, inkább menjél műkörmöt építeni, az legalább lenő. Abból jobban meg tudsz élni.
okt. 29. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
#4 a műkörmös egy tucat van és nem fognak átállni az emberek a megszokott műkörmösükröl egy újhoz, csak mert új. Nálunk csak 10 olyan ember próbálkozott már a műkörmözéssel, amiböl egynek jött össze talán az üzletet megtartani, bár ott sem látok nagy mozgást.
tegnapelőtt 03:37
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Semennyire

Egyik celeb is azért lett OnlyFans ku**a mert nem tudott megélni a tetoválásból

tegnapelőtt 06:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a városban 130.000en vagyunk, rákerestem a tetkósokra, elég sok van. Hogyan dolgoznak azt nem tudom, nekem nincs egy se. De ki mondta, hogy a lakhelyeden kell szalont nyitni? Elmehetsz egy nagyvárosba is.

De azt mondom kezdetben ne csak tetkózást vállalj, végezd el a piercing belövést is, közben tanulhatsz tetkózni.

tegnapelőtt 07:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a terv, hogy tetoválást, piercinget és sminktetkót egymás után elvégezni. Így lenne 3 féle szolgáltatásom elsp körben.
tegnapelőtt 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Engedd el

Telitett a piac nagyon

tegnapelőtt 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!