A tetoválók többnyire tervezni is terveznek tetoválást?
Figyelt kérdés
Akik tetoválás készítéssel foglalkoznak azok akár a minta megtervezését is vállalják? Vagy nem feltétlenül?aug. 14. 12:19
1/6 Metionin válasza:
Persze, hiszen meg kell tervezni a mintát, amit felvarrnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor egyik sem fogja azt mondani hogy nézzek netről vagy terveztessem meg valakivel?
aug. 14. 12:34
3/6 anonim válasza:
A legtöbb tetkóm kész tervként került a tetováló elé. Egy tetkót elbszott a régi, az új küldött pár képet, hogy mit tudna elképzelni takarásba. Ezt méretlevétel után átalakította picit, hogy megfelelő legyen. Meg vagyok elégedve a takarással is, illetve azzal is, hogy maga a müvelet igazából nem fáj. Érdeklödött, hogy mi újság a tetkóval. Elsö tetoválóm csak instrukciókkal látott el, de nem írt rám, hogy mizu a tetkóval, söt, lepattintott, hogy ő takarást nem csinál... Nem nagy minta volt, de zavaró a viselkedése.
4/6 Metionin válasza:
Dehogy, normális tetováló nem is varr fel egy mintát a netről. Még ha egy grafikus is a vendég, akkor is lehet, hogy módosítani kell a mintát, hogy az a testen jól mutasson. Én pl. 1 kivételével mind magam terveztem a tetkóimat de mindegyiket a tetováló alakította véglegesre, mert ő tudja, hogy egy 3D-s testrészen az hogy fog illeszkedni. Hiába rajzolom meg full extrásan ha felvarrva egy izom domborodása miatt már nem lesz olyan.
5/6 anonim válasza:
Igen, mindenki a saját terveit varrja a legszebben.
Kicsit mintha azt kérdeznéd kinek a kézírásával írok legszebben. Noná hogy a sajátommal.
6/6 anonim válasza:
Aki nem tervez, ahhoz inkább ne is menj.
Tesóm tetovál, és a tervezéssel megy el a legtöbb ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!