Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha tetoválóként nincs saját...

Ha tetoválóként nincs saját tetoválásod?

Figyelt kérdés

Sziasztok, gondoltam megkérdezem a véleményetek, én imádok rajzolni/festeni és a tetoválás is nagyon foglalkoztat, így szeretnék belekezdeni és meglátjuk hogyan alakul. Viszont én a saját testemen nem szeretnék tetoválást, nekem tetszik így letisztultan, ennek ellenére én imádnám ha más embereket varrhatnék:D De akárhol látok tetoválókat ők is szét vannak varrva, még nem nagyon láttam olyat akinek ne lenne.

23/L

#Sajat tetovalas
máj. 31. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg.

De referencia kell, azt szerezz.

máj. 31. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Támogatom az ötleted,de én úgy, hogy útálom a tetoválást!
máj. 31. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

A szobrász se faragja ki a testét. A festő se fest magára stb.

Nem kötelező az, hogy legyen tetoválásod.

Az más kérdés, hogy az alkotók zöme nem csak alkotni, hanem viselni is szereti.

Pl divattervezőknél is valakik saját ruhát hordanak, de vannak akik nem.

máj. 31. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 éve tetoválok, de nincs tetoválásom. Ha van készséged, bátran kezdj bele! Nem attól függ a sikered, hogy saját testeden lesz-e tattoo.
máj. 31. 17:21
 5/6 anonim válasza:
100%
Törőcsik Daninak sincs és eléggé befutott tetkós.
jún. 5. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki takarást csinált az egyik tetkómra, látható helyen 1 tetkót láttam (csuklón kék pillangó). Aki addig tetovált, az szét volt varrva. Nem muszáj tetováltatnod, hogy tetoválóként dolgozz. (tudod, nem kell ott vásárolni/enni/utazni mert dolgozol egy szolgáltatónál)
tegnapelőtt 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!