Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az egy főnöki értékítélet ha...

Az egy főnöki értékítélet ha az egyik ember felmond és részletesen elbeszélgetnek vele, a másik is felmond és egy vállrándítással elengedik?

Figyelt kérdés

az egyik jjajjj miért mész el jajjj ne csináld jajjj beszéljük meg....

a másik meg... felmondasz? jó. aláírom. na csá.

akkor ez egy főnöki ítélet a két ember értékéről?

okt. 28. 14:59
1 2 3
 1/21 Grizesteszta ***** válasza:
89%
Ha nem is az ember értékéről, de a termelési folyamatban elfoglalt pozíciójáról mindenképpen, feltéve, ha ugyan az a főnök mindkét esetben. Mert ha más, akkor nyilván közrejátszhat a főnök mentalitása is a két különböző szituban...:).
okt. 28. 15:08
 2/21 A kérdező kommentje:
"de a termelési folyamatban elfoglalt pozíciójáról mindenképpen" itt nincs termelési folyamat ez iroda, könyvelés bérszámfejtés készletkezelés. csak iroda, nulla termelés.
okt. 28. 15:10
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Csak jobb a személyes viszonya az elsővel. A második hidegen hagyja mert olyanja nincs vele.
okt. 28. 15:13
 4/21 Grizesteszta ***** válasza:
88%

#2: A könyvelés, bérszámfejtés , készletezés ugyan úgy 'termelési folyamat' tágabb értelemben, mint a csavar gyártás.:)

De akkor vegyük a te példád! A mérlegképes könyvelőt- ha egyébként pontosan, jól dolgozik és kellemes munkatárs- nyilván nagyobb erővel akarom visszatartani, mint a bérszámfejtő kislányt, aki nyáron került ki a szakközépből és egyébként egy tündéri jelenség, de még azt sem tudja, merre van az előre...

okt. 28. 15:15
 5/21 A kérdező kommentje:
de egy főnököt akkor is érdekelni kell egy beosztott távozása főleg hogy a pótlás terhe az övé( fellelés betanítás stb) az új beosztott combosabb bérigénye meg a cég terhe... vagyis érdeke lenne feltárni a távozás okát hátha meg lehet tartani az embert mert az új ember drágább lesz az biztos
okt. 28. 15:16
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Balu, te vagy? És ez még mindig a részeges főnököd?😀
okt. 28. 15:20
 7/21 Grizesteszta ***** válasza:
69%

#5: Dolgoztam 25 évig vezetői pozícióban, és nekem is volt olyan szitum, amikor nem is akartam megkérdezni, hogy miért megy el. Sőt, olyan is volt, amikor csak örültem, hogy elmegy magától, mert 2 nappal előzte meg azt, hogy felmondjak neki. Olyan is volt, amikor pontosan tudtam, miért megy el, nem kellett kérdeznem és még egyet is értettem vele, a helyében én is elmentem volna.

De igazad van, általában egy értelmes, gondos főnök rákérdez az okra, legfeljebb úgy dönt, hogy a válasz nem volt fontos és releváns.

okt. 28. 15:23
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

A legtöbb “fönök” ennyire nem gondol bele. Nincsenek vezető kvalifitásaik.

Lehet a kettes rossz munaerő volt. Lehet dugig a fiók új jelentkezőkkel.

Amíg nem a főnök csebére megy a távozó kollega addig nem érdekli.

Egy főnök már hozzá lehet szokva a flutuációhoz.

Az első emberrel meg jókat beszélgetett, vagy be akarta cserkészni, ezért marasztalta. Ő meg lehet ezért távozott… Bármi lehet. Úgy veszed észre a mai világban hogy az alkalmazottak meg vannak becsülve? “Mindenki pótolható.”

okt. 28. 15:24
 9/21 anonim ***** válasza:
*zsebére
okt. 28. 15:26
 10/21 A kérdező kommentje:
"“Mindenki pótolható.”" Így van, még a magukat marha nagyra tartó főnökök is. láttam én már nem egy és nem két főnöki széket nagy hirtelen megüresedni és nem a főnökök saját döntése nyomán. volt aki szó szerint a kóterbe ment a cégtől. sikkasztás.
okt. 28. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!