Mi a normál tisztasági szintje egy lakásnak a te értékítéleted szerint?
Én is tisztaság és rendmániás vagyok.
Szerintem a legkiábrándítóbb vendégségben, ha a wc nem tiszta, körbe van “pisilve”, esetleg még “csíkos” is, a csap vízköves, tele van lerakódásokkal. Vagy ha nem tudod a kabátodat felakasztani valahova, kisállattartóknál tiszta szőr lesz a ruhád ha leülsz a kanapéra.
Koszos vízcseppes poharak és még sorolhatnám :D :D
Hát... ahogy olvaslak benneteket, kezdem azt hinni, hogy én is tisztaságmániás vagyok, mert ugyanezek az igényeim... Csakhogy nekem ez a normal szint hogy nincs körbehugyozva a wc, meg többéves réteg kosz a konyhaszekrényen, meg kb az összes felületen. A gazsütőn talán még a tavalyi kelkáp is ott volt, na nem részletezem.
A finnyás szót én úgy értettem, hogy nem válogatok az ételekben, ezért feleltem neki hogy Áhh én nem vagyok finnyás... akkor ő sem "ételben valogatós"-nak értette...?
De most akkor a finnyás az, aki nem szereti a koszt? Komolyan összezavarodtam most. Mert akkor azt fogom mondani, ha kérdezik, hogy finnyás vagyok.
Nehéz határt szabni abban, hogy mi a tisztaság szintje, mert nézetem szerint ez egyénenként változó, de mégis van egy - a nagy többség számára elfogadható - szint.
Ahol kisgyerekek vannak, ott lehetetlenség elvárni tőlük, hogy minden a helyén legyen, mert akkor idegbajosoknak nevelnénk őket.
Nekem akkor jó, ha akár odahaza, akár más lakásában a ruhák, cipók, zoknik stb. nincsenek szanaszét, hanem vagy a szekrényben, vagy az előszobai fogason, vagy a szennyestartóban vannak. Legyen tiszta a WC és a mosdó, valamint a konyha. A konyhában ne legyen kukaszag, az ablakok legyenek tiszták.
Természetesen- másnak más lehet a nézete (ezt fentebb is írtam).
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!