Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akkor ezt az állást buktam, nem?

Akkor ezt az állást buktam, nem?

Figyelt kérdés
Gyártósori operátor interjún rákérdeztek az egy éves lyukra az önéletrajzomban, én pedig bevallottam hogy akkoriban csináltam egy okj-t. Ezek után eléggé megváltozott a hangulat és azt mondták majd értesítenek. Ez volt három hete. Gondolom azért buktam el mert hazudtam, de én úgy tudom az ilyen helyeken nem szeretik a "túlképzetteket".

okt. 28. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sok gyárban betanitott melot csinálsz ahova elég ha megvan mindkét kezed es van pulzusod.

Vagy éppen ki foglalkozik a felvételivel, tolem pl a közvetítő annyit kérdezett hogy van-e munkavedelmi cipőm, mig későbbi munkatarsam aki direktbe jelentkezett, vele volt 10 perces beszélgetés, de kb mar fel volt véve, inkabb formalitás.

nov. 5. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!