Elmenjek egy teljesen más területre ahonnan lehet próbaidő alatt kirúgnak vagy nyeljem tovább a mobbingot jól fizető stabil munkahelyen?
2 éve nem találok másik munkát illetve nem vesznek fel mert hol ez hiányzik hol az. Pl németes vagyok de angol kéne, vagy pénzugyes vagyok de könyvelés kéne, és olyan mintha szinte sehova nem kellenék így.
A helenlegi helyem fix jólfizető nyugdijas állás lenne, de a vezető állandoan aláz, mások előtt is, terrorban tart, rám van szállva egy másik emberével együtt. Gyakran teszi pokollá a napjaim hogy ne tudjak boldogan vagy normálisan dolgozni, csak stresszben és lehordva.
Habár más helyeken se garantált az hogy normálisak lennének.
De lenne 2 év után egy lehetőség, habár ott hosszabb a munkaidő és hasonló a bér, a baj hogy teljesen nulláról kéne kezdenem, olyan területen, amihez nem értek szinte semmit.
Vagy off ez is?
2 év alatt nem sikerült jobb helyet találni?
Nem gondoltál mér mindig rá, hogy esetleg tanulni kellene akkor?
A lelki egyensúly mindennél többet ér én elmennék egy ilyen mérgező légkörből.
Nem fognak próbaidő alatt kirúgni, ha pontos leszel, nem késel és figyelmes, szorgalmas leszel, beleadsz mindent. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!