Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmenjek egy teljesen más...

Elmenjek egy teljesen más területre ahonnan lehet próbaidő alatt kirúgnak vagy nyeljem tovább a mobbingot jól fizető stabil munkahelyen?

Figyelt kérdés

2 éve nem találok másik munkát illetve nem vesznek fel mert hol ez hiányzik hol az. Pl németes vagyok de angol kéne, vagy pénzugyes vagyok de könyvelés kéne, és olyan mintha szinte sehova nem kellenék így.

A helenlegi helyem fix jólfizető nyugdijas állás lenne, de a vezető állandoan aláz, mások előtt is, terrorban tart, rám van szállva egy másik emberével együtt. Gyakran teszi pokollá a napjaim hogy ne tudjak boldogan vagy normálisan dolgozni, csak stresszben és lehordva.

Habár más helyeken se garantált az hogy normálisak lennének.

De lenne 2 év után egy lehetőség, habár ott hosszabb a munkaidő és hasonló a bér, a baj hogy teljesen nulláról kéne kezdenem, olyan területen, amihez nem értek szinte semmit.

Vagy off ez is?

#lehetőség kihagyás
okt. 28. 03:53
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Előbb tanulj meg magyarul kérdést kiírni, kedves "mobbing"!
okt. 28. 04:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért rúgnának ki próbaidő alatt? Úgy érzed, hogy béna vagy, lassan tanulsz, nem jössz ki új emberekkel, nem tudsz beilleszkedni? Én is szoktam parázni az első időszakban, hogy menni fog-e minden és jó fejek lesznek-e a többiek, szerintem ez normális valamennyire és senki nem úgy megy el új munkahelyre, hogy full magabiztos azonnal, de még soha nem rúgtak ki próbaidő alatt (se) sehonnan. Ha megfelelsz a feltételeknek és nem vagy egy életképtelen lassú valaki, akkor nem valószínű, hogy kirúgjanak, normális munkaerőt se olyan könnyű találni, nem csak munkahelyet. De közben elkezdheted tanulni az angolt, hogy legalább az meglegyen, ha később megint új munkahely kellene.
okt. 28. 05:37
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Felesleges odamenni, ha úgy állsz hozzá, hogy kirúgnak próbaidő alatt.
okt. 28. 06:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire terror van, nincs értelme maradni, csak te mész tönkre.
okt. 28. 06:16
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

2 év alatt nem sikerült jobb helyet találni?

Nem gondoltál mér mindig rá, hogy esetleg tanulni kellene akkor?

okt. 28. 09:43
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem, hogy pontosan milyen választ vársz. Egy új munkahely mindig jár valamennyi kockázattal, ez ilyen, és a döntést neked kell meghoznod, nem random idegeneknek az interneten. Mi nem tudjuk az egyéni körülményeidet, ami alapján az ember mérlegel hogy kockáztat-e vagy sem. De akkor ennyi erővel maradj a mostani munkahelyeden nyugdíjig, mert próbaidő mindenképp lesz, ha egy másik helyre mész dolgozni.
okt. 28. 10:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem a próbaidő zavar hanem hogy szinte nullárol kell betanulnom plusz területet. Ami nem is konnyű mert pl adózás..
okt. 28. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
7# Ha felvennének úgy, hogy nincs tapasztalatod a területen, akkor valószínűleg azért nem egy agysebészet a dolog. 3 hónapod lesz rá belejönni, erre van a próbaidő, nem kell az első héten profinak lenni már.
okt. 28. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Még kevesebb fizetésért is megéri elmenni másik helyre. A mobbingra nincs más megoldás! Én váltottam, nem bántam meg, pedig 20 évet hagytam hátra.
okt. 28. 22:47
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:

A lelki egyensúly mindennél többet ér én elmennék egy ilyen mérgező légkörből.

Nem fognak próbaidő alatt kirúgni, ha pontos leszel, nem késel és figyelmes, szorgalmas leszel, beleadsz mindent. Sok sikert!

okt. 30. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!