Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy csinálják egyes munkahely...

Hogy csinálják egyes munkahelyeken, hogy bizonyos dolgozók jóval több szabadságot is kivesznek, mint lehetne?

Figyelt kérdés

Nincs gyereke, vagy már rég felnőtt, nincs betegsége, nincs különleges ok ami miatt a kb 25 napja helyett 30-35-t, akár többet is kivehetne.

Vagyunk néhányan aki nem tudják, hogyan csinalják az ilyen egyének, akik többen is vannak.

Nálatok nincs ilyen?

okt. 25. 07:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Németsufnimulticégnél a HR bizonyos (nyalószopóspicli) kollégák szabadságait visszamenőleg munkanapnak könyvelte át. A szabadság nyilvántartó programban láttam a változásokat.
okt. 25. 13:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Emlékszem, amikor 19-től 21 éves koromig gyárban dolgoztam, az idősebb proli kollégák nálam is találgatták, hogy hogy a fenébe lehettem 25 napot szabadságon egy évben, amikor nekem csak 20 jár, és azt pont elviszi a nyári három, és a téli két hetes leállás. Biztos kiváltságaim vannak, meg ki van nyalva s*ggem, meg ilyenek. Holott egyszerűen csak fizetetlen szabadnapokat vettem ki.🙂 Ledolgozhattam volna őket túlórában, de nem fűlt hozzá a fogam, azon a helyen napi 8 óra is sok volt nekem.
okt. 25. 16:25
 23/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is van ilyen: "végtelenített jelenléti", azaz nem feltétlen írja be a szabit; a főnök csókosa.
okt. 25. 16:32
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, olyan is van, hogy főnök csókosa...Meg lehet teljesen legális is. Nekem ebben az évben 32 nap szabim volt. Hogyan? 58 éves vagyok tehát 10 nap öregségi 2- öt meg kötelezően át kellett hozni tavalyról. Hát így jött össze.
okt. 26. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!