Karácsonyi vacsora, de többi lent?
Figyelt kérdés
Valszeg más megyében lesz, mert más telephelyekről is lennének ott emberek. Elvileg nem kötelező menni, de nem gáz szerintetek ha pl csak én mondom egyedül, hogy köszi, de nem? A többiek valamiért tök lelkesek, de én nem igazán, 3 hónapja sem vagyok itt. Ha nem kellene sokat utazni, nekem teljesen okés lenne, de nálam az kiveri a biztosítékot, hogy x helyen dolgozok, de véletlenül sem a környéken lesz a vacsora. Azt meg oldjam meg hogy jutok oda el és onnan haza. Tekintve hogy akár 1 órás is lehet az út a forgalom miatt, nem akarom mással sem elvitetni magamat, mert volt aki felajánlotta. Nálatok volt már hasonló és ha igen, lett-e bármi következménye, hogy nem mentetek?#Céges hülyeségek
okt. 24. 13:05
11/12 anonim válasza:
Ha nem muszáj ne menj szard le mit gondolnak mások mivel nem kötelező igy nyugodtan dönthetsz úgy hogy nem mész mert nem akarsz ennyi.
12/12 anonim válasza:
Egy évben egyszer egy óra miatt akadsz ki?
Én baromira introvertált vagyok, sőt lehet valamilyen szinten fóbiás is, gondjaim vannak a társaságban evéssel. De ha mindenki ennyire lelkes, akkor simán mennék. Pláne, hogy én vagyok az újfiú, akinek segít a dolog a beilleszkedésben. Pont az a jó ezekben, ha normális azért a társaság, hogy felvedd a fonalat, kicsit oldottabban tudj kapcsolatba kerülni a többiekkel, jobban beilleszkedj. Valójában csak profitálhatsz belőle, ha elmész.
De valójában a válaszaid alapján te már eldöntötted, csak nem mertél facebook postot írni a helyzet szidalmazására és számolni a lájkokat az önmegerősítéshez, így nem is tudom valójában minek válaszoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!