Hogy lehet leállítani ha 1 félhiba miatt 5ször 3 an szidnak le aztán a cégnél is rosszhírem terjesztik vezetők?
Karbantartasi munkalatokat kellett rendelnem, ugy volt a karbantarto felügyeli de nem volt jelen(másik munkában volt)
A munkálatok igy el lettek számolva. Illetve mast is megcsináltak amit nem kértünk.
Viszont nekem nem feladatköröm érteni se a kabantartáshoz de csak engem vesznek elő mert aki elvegezte alvállalkozó rám mutogat hogy velem egyeztetett.
Persze leegyeztettük milyen munkákat kéne elvégezni. Többet is, de abbol csak 5 re szólt a szerződés. Itt történt elcsúszás.
Erre a vezető1. Nekem esik. Ezen kivul passziv agressziv is támad bántalmaz. Aztán másik vezető2 is elővett.
A karbantartó akinek felugyelni kellett volna(de vezetői utasitasra mivel mas munkában volt igy teljesen kimosva) is rám mutogat.
Ezen kivul a fenyegetés a terror hogy ennek aztán lesznek következményei meg hogy egész nap ezen lovagolnak (miközben száz másik feladat is van), a passziv agressziv támadások és ezeket már gusztustalannak tartom.
Hogyan tudnám leállitani?
A karbantartó vezetöi utasításra csinált mást és nem felügyelte ezt amivel korábban meglett bízva.
De amúgy már szembesítés is volt az alvállalkozóval, az jól zajlott mert ő meg a karbantartó egyedul azok akik nem bunkók hanem kedvesen elirányították a beszélgetést, hogy ne vita/veszekedés legyen már ebből.(a vezetők csinálnak csak ebből vmi életbe kiáltó idegesítő problémát, senki más nem. Mindenki a meholdásokon van.)
A végén mivel nem kötelességem a karbantartáshoz érteni kitaláltak a vezetők mást, hogy csak én legyek hibáztatva akkoris. Én vigyem el az egészet. Mert szerintük nekem kellett volna tudni a területhatárokat olyan alapon hogy 2 éve dolgozom itt. (Tehát ha dolgozom valahol köteles lennék tisztában lenni az épitmények területekkel telekhatárokkal meg minden sz.rral.persze persze..)
Olyasmi lehet hiszen ezeknek az is baj ha vki ügyes szorgalmas. Keresik mivel állhatnak belé. Aztán ha van egy támadási felület az nekik a napi örömük.
Passziv agressziv vezető amugyse valo vezetőnek szerintem is inkompetensek de egymást védik be mint kb az orvosok is az egeszségügyben.
Majd holnap szerintem beszélek a másik osztállyal es elmondom hogy szerintem undorito, ahogy a hátam mögött kibeszél. Hogy ez a "vezetői attitűd" megy. Mint a dedóban kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!