Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet leállítani ha 1...

Hogy lehet leállítani ha 1 félhiba miatt 5ször 3 an szidnak le aztán a cégnél is rosszhírem terjesztik vezetők?

Figyelt kérdés

Karbantartasi munkalatokat kellett rendelnem, ugy volt a karbantarto felügyeli de nem volt jelen(másik munkában volt)

A munkálatok igy el lettek számolva. Illetve mast is megcsináltak amit nem kértünk.

Viszont nekem nem feladatköröm érteni se a kabantartáshoz de csak engem vesznek elő mert aki elvegezte alvállalkozó rám mutogat hogy velem egyeztetett.

Persze leegyeztettük milyen munkákat kéne elvégezni. Többet is, de abbol csak 5 re szólt a szerződés. Itt történt elcsúszás.

Erre a vezető1. Nekem esik. Ezen kivul passziv agressziv is támad bántalmaz. Aztán másik vezető2 is elővett.

A karbantartó akinek felugyelni kellett volna(de vezetői utasitasra mivel mas munkában volt igy teljesen kimosva) is rám mutogat.

Ezen kivul a fenyegetés a terror hogy ennek aztán lesznek következményei meg hogy egész nap ezen lovagolnak (miközben száz másik feladat is van), a passziv agressziv támadások és ezeket már gusztustalannak tartom.

Hogyan tudnám leállitani?

okt. 21. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mondd meg hogy neked nem feladatköröd érteni a karbantartáshoz, és mi az hogy rendelni akarnak valamit és olyannak adják ki aki ezekhez nem ért.
okt. 21. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
De amúgy telefonon se volt elérhető? Vagy email.
okt. 21. 15:34
 3/8 A kérdező kommentje:

A karbantartó vezetöi utasításra csinált mást és nem felügyelte ezt amivel korábban meglett bízva.

De amúgy már szembesítés is volt az alvállalkozóval, az jól zajlott mert ő meg a karbantartó egyedul azok akik nem bunkók hanem kedvesen elirányították a beszélgetést, hogy ne vita/veszekedés legyen már ebből.(a vezetők csinálnak csak ebből vmi életbe kiáltó idegesítő problémát, senki más nem. Mindenki a meholdásokon van.)

A végén mivel nem kötelességem a karbantartáshoz érteni kitaláltak a vezetők mást, hogy csak én legyek hibáztatva akkoris. Én vigyem el az egészet. Mert szerintük nekem kellett volna tudni a területhatárokat olyan alapon hogy 2 éve dolgozom itt. (Tehát ha dolgozom valahol köteles lennék tisztában lenni az épitmények területekkel telekhatárokkal meg minden sz.rral.persze persze..)

okt. 21. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:
*égbe kiáltó
okt. 21. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és azzal is mit kezdjek hogy teljesen mas osztályoknak akiknek köze nincs az egészhez is elhord, lejárat a vezető a hátam mögött?
okt. 21. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ezek tényleg nem megoldásra törekednek hanem bűnbakot keresnek mert igazából sejtik hogy az ő hibájuk volt ezt félreszervezni. Te csak mondd el mindig az igazat azoknak akik előtt kellemetlen, ők nehezen fogják belátni hogy ez miattuk lett. De mások ezt tudhatják, csak ez a felettesi viszony bezavar. Ezek nem jó vezetők.
okt. 21. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Azokat szokták beégetni, akiktől félnek. Jó képesítésem van, mégis nőként azt tapasztalom hogy megaláznak, lekezelnek. 32 évesen 19-nek hazudott az egyik vezető mérnök a 2-vel felette lévő vezetőnek. Olyat akartak elém helyezni aki fiatalabb, hülyébb nálam.. a főnök szó szerint helyette dolgozik, de tőle nem fél ezért mindig őt emlegeti pedig lóf@szt se csinál, csak dumál szórakoztatja.. szóval hidd el kérlek ha éget téged más előtt akkor vetélytársat lát benned. Lépj túl rajta...
okt. 21. 17:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Olyasmi lehet hiszen ezeknek az is baj ha vki ügyes szorgalmas. Keresik mivel állhatnak belé. Aztán ha van egy támadási felület az nekik a napi örömük.

Passziv agressziv vezető amugyse valo vezetőnek szerintem is inkompetensek de egymást védik be mint kb az orvosok is az egeszségügyben.

Majd holnap szerintem beszélek a másik osztállyal es elmondom hogy szerintem undorito, ahogy a hátam mögött kibeszél. Hogy ez a "vezetői attitűd" megy. Mint a dedóban kb.

okt. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!