Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyenek miatt lett rosszhíre...

Ilyenek miatt lett rosszhíre a kutyáknak? (video)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=8GAo7KHweOE

Ilyenek miatt van olyan híre, a rotweillernek, dobermannak, pitbullnak...stb, mert cukkolták a kutyájukat, és elvadult?

2010. jún. 9. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet, de az is lehet, hogy a rossz nevelés meg a vad kinézet :) Szerintem aranyosak
2010. jún. 9. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
ha egy kutya jól van nevelve,nem lessz ilyen hülye XDXD:D:P:D:P:D:P:D:PXDXD
2010. jún. 9. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg személyes rossz tapasztalat miatt is, amit nehéz leküzdeni. Engem kicsiként megkergetett egy hatalmas eb, 25 vagyok, de még most is belerándulok, ha kerítés mellett megyek és váratlanul elkezd az egyik mögött megugatni egy kutya. Pedig alapból már nem félek, de ez a reflex megmaradt.
2010. jún. 9. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem mi értelme van ennek a videonak.

Amúgy a kutyák ha normális gazdájuk van, sosem lesznek idióták, akár roti, akár staffi, akár bármi.

2010. jún. 9. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a videóban semmi durva nincs. A kutya nem egy vadállat, csak ugatott kicsit, nem tpett szét senkit, nem bántott, kontrollálta magát. A gazdája meg hülye.
2010. jún. 9. 22:20
 6/8 Akiteki ***** válasza:

Ez még enyhe változat.

15 évvel ezelőtt keresgéltem kutyaiskolát. Akkor még nem volt internyet, hogy utánanézzek, ha hallottam egyről, elmentem megnézni milyen a légkör, hogy tanítanak.

Talán 3. alkalommal sikerült belefutnom egy pitbullképző "iskolába"

Az volt a tanítási módszer, hogy kikötötték a fához a kutyát és rudakkal verték. Mikor már őrjöngött, akkor otthagyták. Másnap mehetett verekedni a ringbe.

2010. jún. 9. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem egy Husky keverék ráncigált meg 8 évesen!:)

Barátnőmmel beszélgettem egyszer csak hallom, hogy egy öreg bácsi részegen teker biciklivel jön és kiabál a kutya után megfordultam és a kutya rám ugrott és tépte a vállamnál a kabátot! Szerencsém volt mert tél volt és overálba ( pufi ) voltam így lett végüls semmi bajom!:) Barátnőm meg sikitozott meg sírt és ütötte a kutyát! Aztán nagy nehezen leszedték rólam! Mikor felálltam remegtem..Azóta mikor megyek el előttük eszembe jut de már nem félek tőle!:)

Ja meg volt olyan is hétvégén, hogy elmentem a mamáékhoz hátra mentem velük segítettem fát fürészelni meg minden aztán elfáradtam és leültem az egyik nagy rönkre a kutya oda jött rám ugrott félre löktem és bebolondult és ismét rám ugrott a vállam meg is karcolta a fogaival.A mamáék szedték le rólam! ( De ezt nem nevezném vadságnak ő még játékos meg mindig is bántotta a nála kisebbeket! Tehát nem kellett volna leülnöm!:D )

Amúgy a kérdésre válaszolva igen ilyenek miatt, vagy nem is kell nekik cukkolni a kutyust...elég ha kiskorába csak kirakja az udvarba mert, megunta!A kutyus nem fog hozzá szokni, hogy simogatva van meg, hogy törödnek vele!

2010. jún. 10. 06:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A kutya gazdája a hülye, ez látszik a videon.
2010. jún. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!