Biztosan látták, amit írtam nekik?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy céghez gépkezelőnek, illetve termelési asszisztensnek. Az utóbbiról tegnap kaptam egy elutasító választ, amiben az állt nem tudnak velem tovább haladni, erre visszaírtam e-mailben hogy: Istenem, hova xarjak?! Ma pedig megkeresett a nő telefonon, akinek írtam ezt a csúnyát a gépkezelői pozícióval, amire azt mondtam természetesen, érdekel, ugyanis munkanélküli vagyokokt. 18. 23:22
1/5 anonim válasza:
Ezen most jót röhögtem. Nem tudom elképzelni, hogy látták. De ha felhívnak, hogy sztornó, akkor közben célba ért a levél :)
2/5 anonim válasza:
Mondjuk te sem vagy normális, hogy oda szarsz, ahonnan a kaját várod.
4/5 anonim válasza:
En megkerfeztem volna hogy miert nem tudnak velem tovabb haladni? Hianyzik vmi dokumentum vagy mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!