Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szellemi munkát végzők:...

Szellemi munkát végzők: Nálatok mennyire "várják el", hogy tényleges munkavégzés legyen a szombatra áthelyezett munkanapokon?

Figyelt kérdés
okt. 18. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk attól függ.

Ha épp el vagyok úszva a feladatokkal, akkor elvárják hogy haladjak.

Ha pénteken végeztem mindennel, akkor annyi az elvárás hogy legyünk elérhetők, ha emailt kapunk akkor válaszoljunk (a szombati munkanap nálunk home office). Ez a gyakoribb eset.

Meg van hogy kötelező szabi, pl a decemberi két ledologozóst ki kell majd vennünk.

okt. 18. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy néz ki (hibrid munkavégzés, 80%-ban home office) hogy hétfőtől csütörtökig 16:30-ig dolgozunk, pénteken pedig 14 óráig. Ha ledolgozós szombat van, akkor pénteken is 16:30-ig kell lennünk és szombaton 14 óráig.

Az előző cégnél, ahol dolgoztam, ott minden ledolgozós szombaton szabadságot vettünk ki. A pároméknál nem kell dolgozni ezeken a napokon és szabadságot sem kell kivenniük.

okt. 18. 10:59
 3/5 Metionin ***** válasza:
Nálunk ezekre szabit kell kivenni, mert külföldre dolgozunk, ahol nincs ledolgozós szombat, tehát munka sem jön be azokon a napokon.
okt. 18. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. Őszintén szólva én eddig az öösszes szombatot kivettem szabinak 🤣

Lehet most kiderül majd, mert ez után a hétfőt szeretném kivenni majd.

okt. 19. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy időre legyen kész minden. Szóval ha szarul áll egy projekt, akkor kell rajta dolgozni. Illetve az el van várva, hogy elérhetpők legyünk és válaszoljunk, ha vmelyik kollégának lenne kérdése.
okt. 21. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!