Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki volt FHT-n az a felülvizsg...

Aki volt FHT-n az a felülvizsgálatnál szükséges 30 nap munkavégzést hogyan igazolta? Egyszerűen lehetetlen megfelelő alkalmi munkát találni itt a fővárosban. Még 30 napra is. Mindenhova csak "nappalis" diákokat alkalmaznak alkalmi m.-ba, EFO-ba.

Figyelt kérdés

jún. 25. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Talán ne alkalmit keress. Vagy direkt nem akarsz dolgozni már egy éve? Amúgy pl. önkénteskedés is beleszámít. Csak hivatalosan kell igazoltatni. Vannak ilyen szervezetek, egyesületek, akik tudnak közvetíteni.
jún. 25. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Keress egy magánszemély havert, ismerőst (rokon nem lehet), aki háztartási munkába bejelent, és le igazolja. Idéntől már ingyenes, nem kell utána a regisztrációs díjat se megfizetni, csak elég a szabályos bejelentést a munkakezdés előtt megtenni.
jún. 28. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
jún. 28. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem értem az 1-es miért van lepontozva, pedig jót írt, mert én mikor így voltam önkénteskedtem, és azt egy civil szervezet leigazolta nekem. Ők hirdették hogy önkéntesnek lehet jelentkezni több helyre, én egy katolikus templomban önkénteskedtem, a szervezet pedig leigazolta. Igenis beleszámít.
szept. 20. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Beleszámít, de önkéntesnek is csak protekcióval veszik fel az embert. Voltam ilyen szituban. Vagy 5 helyen próbálkoztam önkéntesnek bekerülni, de csak ment a finnyáskodás, válogatás. Nem hogy örülnének a férgek, hogy ingyen is dolgozna nekik valaki. Végül egy rokon segített, hogy az irodájukban letöltsem a 30 napot "büntetést".

De amúgy simán összejött más években a 30 nap "rendes" munkával is, mert többnyire próbaidő végéig hülyítik az embert, ami 30 nap és csak utána basznak ki vele, mikor már nem jár utána semmi sem.

okt. 6. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes érdeklődnöd a Waldorfnál, vagy az önkormányzatnál.
okt. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!