Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tudna valamit csinálni a...

Tudna valamit csinálni a főnököm és a kollégám ha simán csak felmondanék és nem mennék többet dolgozni?

Figyelt kérdés

200ezerét vettem egy robogót egy kollégámtól, és úgy egyeztünk meg, hogy 4 hónap alatt kifizetem 50ezrenként, de a robogó már az én nevemen van. A kolléga csak úgy ment bele a részletfizetésbe, hogy a főnökkel is megbeszéltük, hogy azt a havi 50et egyenesen neki adja fizetéskor.

Nekem közben lett egy jobb munkalehetőségem, de a főnököm csak akkor hajlandó elengedni, ha kifizetem a kollégának a robógót azonnal.

okt. 14. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne élj vissza a kollégád bizalmával! Saját magadat köpnéd szembe, ha nem adnád meg neki a tartozást. Vegyél fel személyi kölcsönt, ha másképp nem megy és fizesd vissza és menj el a jobb munkahelyre.

Egyébként próbaidőn vagy, hogy nincs felmondási idő? Általában mindenhol 1 hónapos felmondási idő van, szóval nem úgy működik, hogy ma kitalálod, holnap meg már nem is mész be dolgozni.

okt. 15. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
11# Nagyon sok helyen legyintenek, hogy akkor szevasz, ha fel akarsz mondani. Én is csak pislogtam legutóbb, két ember is felmondott kis eltéréssel nálunk, egyiknek sem kellett másnap már jönnie, normálisan dolgozó emberek voltak, nem ilyen nem kár értük kategória, közben már akkor is emberhiány volt, most meg a helyi vezetőnk “könyörög” a kollégáknak, amelyik területre új embert vesznek fel, hogy legyenek türelmesek az újakkal, mert kell az ember, ne ijesszék el őket. (A főnök meg ül az irodában és szarik mindenre, ez nem az én véleményem, hanem a hozzá közelebb állóké, sok haver, családtag dolgozik itt.)
okt. 15. 12:40
 13/13 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Mindenképpen add meg a tartozásod, azért is, mert eddig is mindig becsületes voltál. Jobb, ha az ember korrekt és nincsenek rosszakarói.
okt. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!