Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 4 hónapja vagyok a munkahelyem...

4 hónapja vagyok a munkahelyemen, de már felmondanék?

Figyelt kérdés
2 műszakos munkarendben dolgozom adminisztrátorként. Betanítottak, legtöbb dolgot már kitanultam, viszont azért akad még hiányosság, de a munkámat viszonylag zökkenőmentesen tudom végezni. Viszont a kis-főnököm (nem nagy valaki aki irányítja a csoportot) ki nem áll engem és állandóan baxogat. Legalább 1 évet szerettem volna itt maradni, mert jól mutatna az önéletrajzba, viszont nem tudom felmondjak-e. Jobb egyelőre nincs kilátásban sem, viszont minden nap egy kínszenvedés és 12 órás műszakban vagyunk. Ti mit tennétek?

2017. jún. 14. 02:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedheted magadnak, hogy munaknélküli legyél, akkor inkább mondj fel. Esetleg ha keményebb kötésű vagy, akkor jelentsd a feletteseknél a főnököd.

Ha egyik megoldás se játszik, akkor kényteen vag tűrni amíg nem találsz másik munkát. Én is így voltam vele, pokoli 6 hónap volt, főleg az utolsók.

2017. jún. 14. 06:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor mondanék fel, ha van jobb kilátásban..

a munkanélküli hónapok nagyon rosszul mutatnak az önéletrajzban. Megpróbálnál beszélni erről a "kisfőnökkel"? Hogy el akar üldözni, vagy tudtok valahogy egyezségre jutni, hogy te milyen munkát végzel, és mi az amin változtatni kellene mindkettőtöknek, hogy béke legyen.

2017. jún. 14. 06:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Esetleg nem tudod magad atkerni masik muszakba?

Hatha ott normalisabb a fonok...

Amugy amig nincs mas, en sem mondanek fel, meg arra sincs garancia, hogy mashol nem lesz kocsog a fonok.

A palyakezdok elete ebbol a szempontbol nem tul szerencses. Sokan vegigmentunk mar ezen az uton, hogy nagyon lentrol vagy fogat osszeszoritva kellett brjarni dolgozni, de en azt mondanam probalj inkabb kitartani, probald meg megtanulni kezelni ezt a helyzetet, mert ha komolyabb karriert szeretnel, akkor erre a tapasztalatra is szukseged lesz, nemcsak a szakmaira. Sokkal hamarabb allnak fel az emberek munkahelyrol mert nem jutnak kozos nevezore a fonokkel, kollegakkal stb, mint amiatt hogy nem tudjak a munkat elvegezni.

Vagy sokkal tobben mennek tonkre ebben! Ezt azert tartsd szem elott, mert kesobb, mikor mar felelosebb poziciobol kellene amiatt valtani, hogy nem tudsz egy ilyen konfiktust kezelni, amikor mar van mit veszteni, az sem lesz jobb... sot!

2017. jún. 14. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én otthagynám akkor is ha épp nincs hova menni.

És elkezdi pályázni, ennyi.

2017. jún. 14. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez elég szar ügy, de én inkább maradnék a te helyedben, hacsak nem vagy olyan helyzetben, hogy az önéletrajzodban nem lenne feltűnő a munkanélküliség (pl. tanulsz mellette). Mert ha kilátásban sincs semmi, és ezt is nehezen szerezted meg, akkor... elég kétesélyes. Ha ennyit töltesz el a munkahelyen, ha más helyre jelentkezel, vagy rögtön kirostálnak, mert azt hiszik, hogy megbízhatatlan vagy vagy vmi nagy hibát követtél el, vagy ha rákérdeznek és mondjuk utánanyomoznak, akkor valszeg az a kép lesz bennük, hogy te egy hisztis, elkényeztetett úrifiú/hercegnőcske vagy... mert a kisfőnök tuti azt fogja mondani, hogy túlreagálod és hisztizel... ill. azt a képet mutatja, hogy nyomás alatt megtörsz.
2017. jún. 14. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Kár hogy annyira keresnek munkaerőt hogy rövid időn belül el lehet helyezkedni, hogy mennyi pénzért mondjuk azt hagyjuk.
2017. jún. 14. 11:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Még csak hirdetve sincsenek most olyan állások amikre beadhatnám, szóval most elég halott dolog. Nem akarom jelenteni a főnöknek, mert nem véletlen van ott a kis főnök, mert tán osztálytársak voltak anno.. Szóval nem járnék jól, amúgy sem szoktam jelentgetni, más helyzetben sem. Munkatapasztalat miatt jó volna, de gondolhatjátok milyen lassan telhet el egy nyűgös szar nap ami 12 órás..
2017. jún. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!