4 hónapja vagyok a munkahelyemen, de már felmondanék?
Ha megengedheted magadnak, hogy munaknélküli legyél, akkor inkább mondj fel. Esetleg ha keményebb kötésű vagy, akkor jelentsd a feletteseknél a főnököd.
Ha egyik megoldás se játszik, akkor kényteen vag tűrni amíg nem találsz másik munkát. Én is így voltam vele, pokoli 6 hónap volt, főleg az utolsók.
Csak akkor mondanék fel, ha van jobb kilátásban..
a munkanélküli hónapok nagyon rosszul mutatnak az önéletrajzban. Megpróbálnál beszélni erről a "kisfőnökkel"? Hogy el akar üldözni, vagy tudtok valahogy egyezségre jutni, hogy te milyen munkát végzel, és mi az amin változtatni kellene mindkettőtöknek, hogy béke legyen.
Esetleg nem tudod magad atkerni masik muszakba?
Hatha ott normalisabb a fonok...
Amugy amig nincs mas, en sem mondanek fel, meg arra sincs garancia, hogy mashol nem lesz kocsog a fonok.
A palyakezdok elete ebbol a szempontbol nem tul szerencses. Sokan vegigmentunk mar ezen az uton, hogy nagyon lentrol vagy fogat osszeszoritva kellett brjarni dolgozni, de en azt mondanam probalj inkabb kitartani, probald meg megtanulni kezelni ezt a helyzetet, mert ha komolyabb karriert szeretnel, akkor erre a tapasztalatra is szukseged lesz, nemcsak a szakmaira. Sokkal hamarabb allnak fel az emberek munkahelyrol mert nem jutnak kozos nevezore a fonokkel, kollegakkal stb, mint amiatt hogy nem tudjak a munkat elvegezni.
Vagy sokkal tobben mennek tonkre ebben! Ezt azert tartsd szem elott, mert kesobb, mikor mar felelosebb poziciobol kellene amiatt valtani, hogy nem tudsz egy ilyen konfiktust kezelni, amikor mar van mit veszteni, az sem lesz jobb... sot!
Én otthagynám akkor is ha épp nincs hova menni.
És elkezdi pályázni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!