Gáz, ha most emiatt felmondanék a munkahelyemen? Mit tennétek a helyemben?
tanácstalan vagyok... pár hónapja találtam egy munkahelyet, lassan letelik a próbaidő.. ha most szeretnék elmenni, akkor meghetetem, mert már aznap vége is a melónak, mehetek utamra...
a helyzet az, hogy nem rossz a meló, a fizetés kb nettó 78.000 ft, a munkatársak úgy-ahogy elvannak, bár nem valami befogadóak és barátságosak, attól nem érdekel...
viszont a lakóhelyünktől kb 60 km-re van... busszal és vonattal járok át.. kb 80%-át fizetik, a többit én állom.. de a beosztás össze-vissza van, azért mégis kb 5-kor indulok itthonról és este fél 7 körül jövök haza.. persze még bevásárlás utána, egyéb, így szinte nem is vagyok itthon.. alig alszok, fáradt vagyok, bár a korán kelés annyira nem zavar, inkább az utazás kimerít egy kicsit..
a problémám még az, hogy kiderült pár hónapja, hogy van egy krónikus betegségem.. nem vagyok túl jól sokszor, mert sokféle gyógyszert szerede (szteroid, gyulladás csökkentők, stb.), és eléggé elnyom, fáradt vagyok, nem tudok annyira koncentrálni.. szokott is sok hibám lenni, pedig én mindig igyekeztem prezíz lenni...
járnom kellene kezelésekre, mert magában a gyógyszerek nem túl sokat érnek.. de este már senki nem fogad... még kb 5-ig mehetnénk, de ahhoz helyben kellene dolgoznom...
férjemnek is vannak most egészségi problémái, illetve anyukámnak is, amik pluszban idegesítenek és bántanak.. sokszor kell nekem is menni vizsgálatra, ami csk kb fél óra, de muszáj hozzá szabikat kivenni, mert ugye az utazás miatt sok idő elmegy, ott meg nem lehet...
elkezdtem nézni melókat, van egy-két meghírdetett állás meg egy-két ismerős, így próbálkozok.. de most mit tegyek? lelikleg megvisel és kikészít..
a körülöttem levők azt mondoják hogy mondjak fel, menjek munkanélkülire, még úgysem voltam sosem, mindig volt másik meló rögtön.. és közben hamarabb találok mert regisztrálva is leszek és időm is lesz elmenni az állásinterjúkra.. de mivan ha nem találok? azért kell a pénz... de ezt már egyre nehezebben bírom.. biztosan nyápic hisztis gáz nőnek tartotok, de tényleg nehéz és stresszes, strapás nagyon így... mi legyen? ki mit tenne ebben a helyzetben? mert félek és tanácstalan vagyok, kíváncsi vagyok mások véleményére is... köszönöm előre is!! 31/N
Ennyi fizetést bárhol megadnak. Azt a napi 2*60 km-t nem szabad be vállalni, ilyen kevésért.
Különben is ne sértődj meg kérlek, de amíg vannak akik ezért az "apró pénzért" ennyire aggódnak, addig mások se fognak többet keresni!
Ennyiért ha tovább strapálod magad akkor tényleg tönkre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!