Felmondanék, de leliismeret furdalásom van?
Pár hónapja dolgozok, takarítóként, de úgy hozta a sors, hogy szeretnék felmondani, mert nem tetszik és más dolgok érdekelnének. Fiatal is vagyok és nagyon össze vissza vannak megoldva itt a dolgok.
Viszont 2 nagy épületre 4en vagyunk, és ha én most felmondanék úgy érezném, hogy cserben hagyom a többieket.
Nem nagyon csináltam még ilyent, hogy felmondok, mert nekem friss ez az egész munka világa.
És fiatal vagyok szeretnék tovább tanulni, csak kellett a pénz ezért kezdtem el dolgozni.
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod !!
Fordított helyzetben ők is megtennék!
Majd vesznek fel a helyedre mást!
Te éld a saját életedet és ne aggódj, ha arról lenne szó, a főnököd is simán kicsszne veled, szóval kár ezen filóznod!
Az tök jó dolog amúgy, hogy lelkiismeretes vagy. Minden munkádban legyen így. :)
Viszont, ha felmondasz, akkor - gondolom - van felmondási időd (hacsak nem vagy még próbaidőn, akkor viszont bele kell kalkulálniuk, hogy nincs), az alatt pedig simán találnak szerintem mást a helyedre.
"vissza is jelezhetsz a főnöknek, hogy ha érdekli, akkor elmondod neki, hogy te mit csinálnál máshogy a munkaszervezésben."
Haha, nee! :D
Az lesz még a szép távozás, ha felmondás után kioktatja a főnököt..!
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazán jó volt végig olvasni őket, és kicsit nyugtatnak is.
Már nem próbaidőn vagyok.
Viszont holnap szabit akartam volna, amit már 4 hete jeleztem, de még most se tudom hogy mehetek e szabira :)
A felmondási idő mennyi szokott lenni álatában? Vagy az változó?
Azelőtt is megoldották, hogy téged felvettek. Ahogan téged felvettek, felvesznek majd mást.
A felmondási idő meg annyi, amennyi a szerződésben van. Ha ott nincs, akkor Mt. szerint 30 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!