Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondanék, de leliismeret...

Felmondanék, de leliismeret furdalásom van?

Figyelt kérdés

Pár hónapja dolgozok, takarítóként, de úgy hozta a sors, hogy szeretnék felmondani, mert nem tetszik és más dolgok érdekelnének. Fiatal is vagyok és nagyon össze vissza vannak megoldva itt a dolgok.

Viszont 2 nagy épületre 4en vagyunk, és ha én most felmondanék úgy érezném, hogy cserben hagyom a többieket.

Nem nagyon csináltam még ilyent, hogy felmondok, mert nekem friss ez az egész munka világa.

És fiatal vagyok szeretnék tovább tanulni, csak kellett a pénz ezért kezdtem el dolgozni.

2022. okt. 24. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hidd el annyi takarító állásra jelentkező ember van, hogy el sem tudod hinni. Iszonyat sok. Másnap reggel 8-ra lesz új takarító.
2022. okt. 24. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

1-es vagyok. Mondjuk egyszer megesett, hogy egy helyen mosogatóként dolgoztam (ami szintén tucatmunka ugye) egy évig, majd felmondtam a szerződés lejártával. Gyengén fizettek. Meg az nem tetszett, hogy engem zömében az esti-éjszakai műszakba raktak, mert egy kolléganőm kisírta magának, hogy ő folyton délutános legyen, mert messze lakik, meg fél egyedül sötétben hazamenni. Valamint a mosogatók nem kaptak éjszakás pótlékot, míg a takarítók igen. (A menedzser csak a vállát vonogatta, hogy ő sajnos nem tud mit csinálni, ez a vezetőség döntése.) Ami még betett, hogy a szakácsok ingyen kajálhattak, de mindenki másnak fizetnie kellett.

A felmondáskor arra hivatkoztam, hogy úgy realizáltam, hogy a szervezetem nem bírja az éjszakai munkát. A menedzser sajnálta, hogy elmegyek, de leginkább azért, mert rajtam meg a fent említett leányzón kívül a másik kettő mosogató folyton cserélődött, miután felvettek valakit, általában a próbaidő végét sem várta meg, elpályázott, mert neki sem tetszettek azok a dolgok, mint nekem. És nyilván gondot jelentett, hogy hogy fognak a helyemre találni egy balekot, aki ilyen fizetés és körülmények ellenére hajlandó hosszabb távra maradni.

2022. okt. 24. 10:30
 13/14 A kérdező kommentje:
1-es, igen előttem is voltak páran, de soknak nem tetszett és léptek is.
2022. okt. 24. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
13: Ugye, ha folyton (1-2 havi rendszerességgel) új embert kell felvenni, meg betanítani, az hosszútávon nehézségeket szülhet. Csak sok cég csak akkor kezd el gondolkodni magasabb fizetésen meg a körülmények megváltoztatásán, amikor már csődközelbe kerülnek.
2022. okt. 24. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!