Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen kollégàval, aki más ,,farkaval veri a csalánt"? :-)

Figyelt kérdés

Adott egy kolléga, aki amúgy a vezető helyettese is egyben. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy az én ötleteimet, gondolataimat, amit korábban megosztottam vele, egy-egy értekezleten a sajátjaként adja elő.

Vagy például kért tőlem egy írásbeli anyagot, amit azután a többieknek mutogatott, hogy ő neki aranyat érő dolog van a kezében.

Amikor közöltem, hogy de hát ezt én adtam, akkor nézett rám nagy szemekkel.

Tudom én rontottam el, de azt gondoltam, hogy a jó viszony alapja, ha egymást segítjük. Viszont az a helyzet én belőle semmit sem profitálok, ő viszont mások által mondott dolgokat mond el a sajátjaként.

okt. 14. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Javaslom, hogy a saját farkával verje a csalánt.. vagy legalábbis világositsd fel hogy megszúrja magát, ha sokáig folytatja ...
okt. 14. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
10-esnek: ez lehet állami nonprofit kft is.
okt. 14. 18:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves Négyes!

Semmi nagy igazságot nem fogalmaztál meg... Szükséges a pénz? Kinek nem? Vagy neked talán ingyen adják a boltban a kenyeret?

Úgy látszik, neked is fáj, mert lepontoztak.

okt. 14. 18:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Köznevelési intézmény.
okt. 14. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:
26%
Balázska már megint?
okt. 14. 18:21
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem adják ingyen a kenyeret. De itt hőbölögsz, hogy a Te tudásod (amit kétlek...), ellopja a felettesed.

Magam is dolgozok, bár nem köznevelési intézményben 230 ezerér, és nem is egyszerű szakmában, és nem is Magyarországon.

Tudod, Te és társaid intézték az Orbánista ország jelenét,múltját, s nem kizárt a jövőjét is.

Nem kell sírni, ha nincs pénz, és akkor sem kell sírni, ha Orbánra szavazol és iszod a levét.

Aki okos az kiment külföldre, jómagam is.

Bíbölődjön veletek az aki akar !

okt. 14. 18:58
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Érezhetően tele vagy frusztràcióval. De nem baj. Én megbocsátok. Remélem, megtalálod a számítàsod külföldön. Sajnos én is kételkedem a tudásodban, olyan dolgokat feltételezel, ami nem igaz. A politika végleg nem tartozik ide. De hiszen te jobban tudod, hisz te okos vagy. :D

okt. 14. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!