Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ezek a legfontosabb...

Miért ezek a legfontosabb kérdései a kollégáknak a másik kollégához?

Figyelt kérdés
Miért ezek a leggyakrabban elhangzó kérdései a kollégáknak a másik kollégához, hogy külön él e vagy a szüleivel, illetve közös ebédelésnél szinte minden alkalommal, hogy "Te készítetted, vagy a szüleid főznek rád?" Miért fontosak ezek ennyire nekik? Most itt nem a főnökre, tulajdonosra, vezérigazgatóra, üzletvezetőre gondolok, hanem az azonos pozícióban lévő kollégákra.
okt. 13. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
hmm.. ez egy nagyon jó kérdés.
okt. 13. 19:10
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem ezek a leggyakrabban elhangzó kérdések, vagy tőled a kollégáid minden egyes nap megkérdezik, kikkel élsz, ki főz rád?

Ezek tipikus első kérdések amit az ottléted alatt egy ember egyszer kérdez meg.

okt. 13. 19:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Ezek nem csak tipikus első kérdések (első kérdések is nyilván), hanem a leggyakrabban elhangzó kérdések. Főleg az utóbbi. Na az jobban.

De mondjuk ha csak tipikus első kérdések lennének, akkor sem érteném, hogy miért ennyire fontosak ezek nekik.

okt. 13. 19:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
első? 8 év vagyok ugyanazon a helyen, hetente 2x minimum megkérdezi valaki tőlem, hogy ki főzte a kaját amit vittem.
okt. 13. 19:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze tisztában vagyok vele, hogy semmi közük hozzá (amivel ők is, de ez kicsit úgy nem szokta őket érdekelni), azzal is, hogy nem kötelező válaszoljak, de még azzal is, hogy igazat sem kell mondjak. Tudom ezeket. Itt most a dolgok miértjére vagyok kíváncsi.
okt. 13. 19:49
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Tolem meg nem kerdeztek soha ilyet.. lehet hamar egyertemuve valik h a bnommel elek. Amugy sztem egy ilyen szuro h mennyire erett meg onallo az ember vagy meg "gyerek"
okt. 14. 10:39
 7/14 anonim ***** válasza:
#4 És ki főzte?
okt. 14. 12:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Miért fontos ez nekik? A főnöknél értem, de az azonos pozíciósoknál...
okt. 14. 12:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem fontos, szimplán az emberek szeretnek beszélgetni és kérdezni dolgokat.

Én azt nem értem, te miért akadsz fenn ennyire egy tök alapvető kérdésen?

Válaszolsz rá valamit oszt megy tovább az élet.

okt. 14. 12:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Talán mert a válaszoktól függően vannak hozzáállási kérdések.
okt. 14. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!