Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetséges munkát találni 50...

Lehetséges munkát találni 50 felett nőként, protekció nélkül?

Figyelt kérdés
Amikor megszűnt a munkám, külföldre mentem dolgozni. Családi okokból ismét visszamennék Mo-ra. Számítógépes adm. munkát végeztem, de mást is elvállalnék középfokú végzettséggel és 2 nyelv tudással. Kinek mi a tapasztalata elhelyezkedés terén? Ezekben a városokban próbálkoznék kereséssel: Győr, Szfv, Veszprém, Budapest.

okt. 10. 11:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10. A legtöbb külföldi turista Budapesten fordul meg, ezért lehet csak itt lenne esélyem munkát találni.
okt. 10. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagy a nyugati országrészben.
okt. 10. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Felejtsd el, kérdező!

Magyarországon a munkáltatók rapszodikusak!

40 (éves kor felett) felejtős vagy, - nem létezel!

Az ideális munkaerő ma Magyarországon:

40 évesnél fiatalabb

5 diplomája van

15 felsőfokú nyelvvizsgája

Z kategóriás jogosítványa van

Nincs bérigénye

Lojalitásból alárendeli a magánéletét is a cégérdeknek

Utál gondolkodni

Nincs célja a saját életében

Ha van eszed, maradsz - külföldön!

okt. 11. 08:39
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha 2 nyelven tényleg beszélsz, akkor ssc-be is felvesznek. Van 50 éves kolléganőm, aki nemrég kezdett.
okt. 11. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Már nem vágyom karrier munkára, stb. Őszintén szólva néhány évem van a nyugdíjig, elvállalnék nem túl nehéz fizikai munkát is vagy 2 műszakos munkát , eladó, Barista, pénztáros egy termálfürdőben pl … van pü-számvit. végzettségem is.

Sőt ha egy jó állást találnék szívesen folytatnám nyugdíj után is, még nem érzem magam öregnek, sportolok. De tudom, hogy Mo-on a kor számít - amit nem tartok helyesnek - meg kellene adni az esélyt.

okt. 13. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!