Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnátok a főnökötöknek az...

Szólnátok a főnökötöknek az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Marketingesként dolgozom egy cégnél kb 2 éve, a főnököm a tulajdonos. A problémám az, hogy folyamatosan küldök új ötleteket, vagy hibákat, amiket javítani kellene, felteszek adott feladatokkal kapcsolatban kérdéseket, de az utóbbi egy évben szinte alig kapok választ valamire (home office).

A főnök elvárja, hogy mindent megkérdezzünk tőle, oylat is, amit már 20-szor csináltam a cégnél és mindig hibátlan volt...egyszerűen nem bízza ránk ezeket, el kell küldeni átnézésre, de arra meg nem válaszol, többszöri kérés ellenére sem. Hibákat is olyanokat jelzek, amik nem hozzám tartoznak, csak munkám során észreveszem őket, én nem tudom javítani őket, ha az illetékesnek szólok, akkor Ő is ír a főnöknek, de neki sem válaszol ezért úgy marad később meg elrontja a hibás részre épülő projecteket is.

Marketingesként folyamatosan ötleteket kellene küldenem, újítanom, de bevallom már totál motiválatlan vagyok, mert nem jön semmi visszajelzés, ráadásul sok esetben 1 évvel később megkérdik, hogy XY dolgot miért nem vezetünk be, holott én azt az ötletet már korábban elküldtem nekik, csak b*sztak válaszolni.

Amikor feladatot adnak ki, akkor van, hogy megakadok, mert mondjuk be kellene írni egy céges kártya adatait, amit én nyilván nem tudok, de nélküle nem tudok továbbmenni a projectben. Szólok neki, amjd egy hétre rá megint, majd megint, aztán hagyom a francba, de így egy csomó project meg van akadva, amire mikor kiadta azt mondta nagyon fontos...aztán szól 2 hónap múlva, hogy az hogyan áll, kész van-e már...ilyenkor sokszor már azt sem tudom hol tartottam benne. Tök bosszantó.

Nagyon demotiváló az egész így.

Szerintetek finoman lehet mondani neki, hogy értem én hogy sok a dolga és nem ér rá, de szívesen megoldom amit tudok egyedül, bízza nyugodtan rám, és elkerüljük az apróságok ellenőrzését. Emellett jelöljön már ki valakit, akivel konstruktívan tudom csinálni a munkámat, ha már Ő nem ér rá.

Vagy ez olyan, mintha lecseszném, hogy nem figyel semmire és senkire?

okt. 9. 11:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10 38 éves vagyok 15 éves marketingszakértői tapasztalattal, voltam nagyobb multinál marketing vezető helyettes, külföldi cégnél marketing vezető. Nem vagyok már kezdő :)

Hidd el, kértem már meetinget, megbeszéljük, aztán lemondja előtte pár órával, 2 év alatt talán 2-3szor volt meeting, ahol amit megbeszéltünk a fele sem valósult meg végül, mert elkezdtem és elakadt nála.

Nincs kedve vagy ideje válaszolni és emiatt megakad egy munka és ez szerinted rendben van, bele kell törődni? Hát ez nekem max azért rossz mert demotiváló és frusztráló, hogy elmarad a sikerélmény, mert alig tudunk végezni 1-1 projecttel, de neki nagyobb szívás, mert a cég sok része emiatt nem fejlődik. Sales oldalon nagy B2B ügyfeleket vesztünk el, mert nem válaszol sales vezetőnek, nem ér rá partnerrel meetingelni...

Soha egy helyen nem volt még ilyen mikromenedzsment, hogy minden kis szarrol tudni akart a főnök, nekem is voltak/vannak beosztottjaim, isten ments hogy minden aprósággal bombázzanak és nekem kelljen jóváhagyni minden kis cuccot...engem a végeredmény érdekelt mindig is.

okt. 10. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!