Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A párom közutálat tárgya lett...

A párom közutálat tárgya lett a munkahelyén, szükség volt egy akut, életmentő hasi műtétre és nem tud menni dolgozni, ilyenkor mit lehet tenni a kollégákkal, akik haragból nem is érdeklődnek, hogy hogy van, minden kapcsolatot megszakítottak vele?

Figyelt kérdés
Egyébként szeretett a kollégáival dolgozni, sosem volt senkivel konfliktusa. Amíg teljesített addig senki nem volt ellenséges vele, csak most, hogy a többletmunka rájuk hárul, mert a párom hetekig nem tud menni dolgozni.

okt. 6. 15:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Pedig vannak ilyen emberek higgyétek el. Ezért is utálok már magam körül mindenkit szinte. Semmi empátia, semmi emberség nincs az emberekben, annyi se mint egy darab fában.
okt. 6. 15:47
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

Sajnálom jobbulást de ezek csak kollégák,gondolom fiatalok akik csak annyit szeretnék dolgozni ami még pont elég .

Ismerem sajnos ezt tipust munkahelyem Tele Van velük.

okt. 6. 15:48
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

#11:

Ja, éppen ezért te vagy a Budai remete, aki a hegyekben él, és éjszakánként lehet hallani a fák között a morgását, amit egyébként mindenki vaddisznónak hisz. 🤣

okt. 6. 15:58
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Most én is táppénzen vagyok. Egy üzenetet kaptam, meg egy telefonhívást. Utóbbiban se volt köszönet, mert arról szólt, hogy siessek jobban vissza. Így végiggondolva nyilván a családomat érdekli az, hogy tényleg jobban vagyok- e. A munkatársakat meg az, hogy nehogy rám kelljen dolgozni. Szóval az érdeklődés ebben a viszonylatban kétéltű. Én nem bánom, hogy nem hįvnak, nem vagyok még túl vidáman. Amúgy meg elég hajtós vagyok, és eleve a húzósabb részek vannak rám osztva, úgyhogy még így se maradok adósa senkinek.
okt. 6. 17:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Milyen neműek?
okt. 6. 18:35
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha tudják, hogy mi történt, akkor nem ezért közösítették ki
okt. 6. 18:56
 17/23 A kérdező kommentje:

16!

Míg egyre fokozódó panaszokkal dolgozni járt kedvesek voltak vele, mondták, hogy jobbulást a hétvégén.

Aztán mikor megtudták a műtétet akkor arra már nem reagáltak.

okt. 6. 19:15
 18/23 anonim ***** válasza:
A párod tegye fel a kollégáknak a következő kérdést: Ti mit tettetek volna a helyemben?
okt. 6. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Minden munkahely ilyen hányadék emberekkel van tele. Addig vagy ember, amíg dolgozol, ha lebetegszel, dögölj meg, ásd el magad, csak nekik ne legyen plusz dolguk semmivel. Szemtől szembe nem valószinű, hogy mondják. Csak a hátad mögött vonyítanak.

De ebben nyakig sárosak a tetves munkáltatók is, mert alapból minden ember legalább kettőnek a munkáját végzi, túlterhelt alapból mindenki és olyankor eltűnik sajnos az empátia.

okt. 6. 21:14
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
A,munkahely azért van, hogy dolgozzanak. Nem kedves baráti társaság! Gyökerek a munkatarsak! Ha ez fáj a párodnak....váltson munkahelyet!
okt. 7. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!