Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A párom közutálat tárgya lett...

A párom közutálat tárgya lett a munkahelyén, szükség volt egy akut, életmentő hasi műtétre és nem tud menni dolgozni, ilyenkor mit lehet tenni a kollégákkal, akik haragból nem is érdeklődnek, hogy hogy van, minden kapcsolatot megszakítottak vele?

Figyelt kérdés
Egyébként szeretett a kollégáival dolgozni, sosem volt senkivel konfliktusa. Amíg teljesített addig senki nem volt ellenséges vele, csak most, hogy a többletmunka rájuk hárul, mert a párom hetekig nem tud menni dolgozni.

okt. 6. 15:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de nehezen hiszem el hogy egy életmentő műtét súlyosságát nem tudják felnőtt emberek felfogni és most hirtelen mindenki megutálta csakis kizárólag ezért.

Ha meg igaz hogy ez miatt utálják akkor azonnal új munkahelyet keresnék és az életben többet rá se néznék ezekre az emberekre

okt. 6. 15:08
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Ha ilyen primitív parasztokkal dolgozik együtt, szerintem kezdjen el a betegszabi alatt más munkahelyet keresni.

Jobbulást neki!

okt. 6. 15:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz tenni. Ha nem kamu a kérdés, akkor a kollégák idióták, de akkor sem lehet arra kényszeríteni őket, hogy érdelkődjenek.

Remélhetőleg a párad mihamarabb meggyógyul és munkahelyet tud váltani.

okt. 6. 15:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem barátok, hanem munkatársak, akik pajtások voltak addig, amíg osztoztak a teherben, de ezen túl nem érdekli őket a férjed. Vagy megszokja, vagy keres más állást, ahol újra kezdheti.

Engema munkatársak marasztaltak, vigasztaltak, amikor beszéltünk a munkaköröm miatti szívásról. Biztattak, hogy jól csinálom, csak folytassam, és idővel jobb lesz. Nem lett jobb, felmondtam és mind felhördült, hogy remek, akkor kire fogják osztani ezt a szart... Addig jó voltam, amíg elvittem a balhét helyettük, de azóta felém se néztek. Nem hiányzik, de tudni kell, hogy kevés a munkahelyi valódi barát.

okt. 6. 15:30
 5/23 anonim válasza:
100%
És most higgyük el, hogy ezen a munkahelyen még soha senki nem volt sem szabadságon, sem táppénzem, a párod az első aki hiányzik?
okt. 6. 15:34
 6/23 A kérdező kommentje:

Eddig sosem merült fel a munkahelyváltás gondolata, de bizony igazatok van, hogy ez a visszajelzés arra utal, hogy nincs a megfelelő helyen.

Az ember bajbakerülve látja meg, hogy kivel hányadán áll.

okt. 6. 15:35
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: én azt mondom, jobb hogy ilyen módon megismerte őket, milyenek is valójában.

Szerintem - amíg beteg - gyűjtsétek a szóba jöhető álláslehetőségeket, ha van olyan barát, ismerős akiről úgy gondoljátok segíthet, keressétek meg.

Ha visszamegy a régi helyre, a rosszindulatú kollégák képesek borzalmas légkört teremteni. Ne gondoljon most a régi munkahelyre, csak a jövőre és a váltásra.

okt. 6. 15:37
 8/23 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Lehet, hogy valójában csak figyelmetlenségről lenne szó?

Megnézték az üzenetet amit a párom küldött nekik akkor mikor túl volt a műtéten és válasz nélkül hagyták.

Azóta sem érdeklődtek.

Párom 30 éve dolgozott itt.

okt. 6. 15:38
 9/23 anonim ***** válasza:

Ha senkivel nem beszélt, honnan tudja, hogy utálják? Én felhívnám azt, akivel jóban voltam és megkérdezném. Biztosabb választ kaptok, mint tőlünk.

De egyébként sajnos igaz, amit írtak. Ezek a munkahelyi jópofizások sokszor csak érdekből vannak, ritka, ahol megmaradnak azon túl is. De azok általában azok, akik munkán kívül is találkoztak valami tényleg közös érdeklődés miatt (tehát nem kötelező csapatépítő sörözés).

okt. 6. 15:45
 10/23 anonim ***** válasza:

8:

Arra gondolok kérdező, hogy nem lehet hogy más ok(ok) miatt utálják a párod? Nem volt más még beteg vagy szabadságon és kellett helyette dolgozni vagy akkor kiutálták azt is? Ha szimplán ilyenek ott az emberek akkor egy percig sem gondolkodnék a váltáson

okt. 6. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!