Ha munakerő kölcsönző cégen keresztől dolgozok egy raktárba efo szerződésel és a héten 1napot egyetem miatt nem tudok menni dolgozni akkor abból lehet probléma vagy csak arra a napra nem kapok fizetést jelenléti ívet szoktunk írni?
Kérdésben a válasz. EFO. Remélem tudod, hogy az a napi bejelentés. Vannak korlátai, ezt ki szokták játszani úgy, hogy különböző munkáltatók jelentenek be reggelente, meg persze egy kis fekete is be tud társulni. Mivel csodás országunkban 2024-ben több hónap késéssel tudod csak megnézni, hogy mikor voltál bejelentve, úgy ver át bárki, ahogy csak akar.
Ha elengedhetetlen vagy abban a raktárban, akkor beszéld meg mindenképpen az ottani góréval, hogy neked ez csak így járható! Ha meg elvannak nélküled is, akkor csak tájékoztasd, hogy mittomén péntekenként egyetem van. Lehet, hogy szombaton be lehet húzni azt az egy napot amúgy, nyilván mindig azok tudják, akik a fedélzeten mozognak nap mint nap.
Efo azaz egyszerűsített foglalkoztatásnál eleve havi 15 nap lehet a maximum, heti 5 és évi 90 nap az amit lehet dolgozni 1 cégnél.
Viszont pont a munkaerő kölcsönzők azok akik előszeretettel játszanak azzal amit az 1. ír, hogy több helyre jelentenek pont a korlátozott napszámok miatt.
És hogy elengednek e az egyetemre?
Munkáltató válogatja.
Halottam olyanról is, hogy kötelezővé tették a heti 5 napot, mert a toborzónak derogált beugrósokat keresni azokra az 1 napokra (mert hát véletlen sem ez a dolga)... de vannak olyanok is akiknek vannak ,,tartalék" emberei, náluk mehet a heti 1 nap ,,távollét"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!